Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet? (tudásbázis)
Ha elektronikus formában jó, én is szívesen segítek ,mert nagyon sok megvan.
Valakinek nincs meg véletlen a "Boldog Születésnapot" elektronikus formában?
Nagyo nháűlás lennék érte, cserébe szívesen küldök én is így könyveket, ha valakinek szüksége van rá és nekem van olyan, amire szükség lenne.
Próbálkozz olyan internetes oldalakkal, ahol online lehet könyveket olvasni. Hátha fent vannak azok is.
Amúgy nekem is nagy kedvencem :)
Én jószívű vagyok. Se a kocsi, se a pasi nem kopik egy menettől.
De a könyv... képzeld, ha véletlenül kitép belőle egy lapot vagy ilyesmi....
:-))
Szia! Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de nyugodtan kérj segítséget. Először is, ha a könyvtár nem akadálymentes, akkor a könyvtárosnak kötelessége, hogy akár személyesen is kivigye neked a bejárathoz a könyveket és ott intézhesd el a kölcsönzést. Ha ez valami miatt nem működne, akkor a támogató szolgálat (családsegítőben érdeklődhetsz róla) gondozói is segíteni fognak neked, akár még el is mennek helyetted a könyvtárba, mert ez a szociális ellátás ilyen esetekben is segít a mozgáskorlátozottaknak, ügyintézés stb.
Hiába is adná neked kölcsön valaki a könyveket, a postaköltség sajnos igen magas.
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Tudja valaki, mit jelent az, hogy álmomban megjelent egy terhes nő?
- Nem tudja valaki a tavaly decemberi Nők lapjában megjelent mézeskalács receptet? Légyszi küld el nekem priviben!
- Honnét lehet megrendelni a Trónok harca című sorozat összes eddigi megjelent könyvét?
- Tudja valaki, hol vehetem meg ezt a könyvet? Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története 2.