Kirántott csülök recept
A Kirántott csülök hozzávalói:(4 személyre)
4 db sertésláb (köröm)
1 nagyobb fej hagyma
15-20 szem egész fekete bors
1-2 babérlevél
só
A Kirántott csülök elkészítési módja:
Hozzávalók: Hozzávalók: Elkészítése: Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük. Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk. Elkészítése: Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük. Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk.
Rozikának koszonom!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kunikunda, 2011. máj. 16. 09:47
A kirántott csülök elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.