Királyhalom recept

4 főre:
őrölt fekete bors
10 dkg reszelt trappista sajt
2 tojásból palacsintatészta
1 kg burgonya
80 dkg sertéskaraj
60 dkg savanyú káposzta
1 pár sütőkolbász
só
A Királyhalom elkészítési módja:
A félig főtt, megpucolt burgonyát kiolajozott tepsi aljára szeleteljük. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük és félig megpároljuk, majd a burgonyára helyezzük. A húsra a félig megsült kolbászt karikázzuk. Befedjük savanyú káposztával és alufóliával letakarjuk a tepsit, majd sütjük. 2 tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk, belereszeljük a sajtot és leöntjük vele a húst. Alufólia nélkül sütjük még kb. 10 percig.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2012. dec. 28. 08:57
A királyhalom elkészítési módja és hozzávalói.