Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kinek jár az öregségi nyugdíj? fórum

Kinek jár az öregségi nyugdíj? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kinek jár az öregségi nyugdíj? (Jó tudni!)

6. levarosbukta (válaszként erre: 3. - Loch ness)
ma 12:44

Ha segíteni akar akkor linkelje be a hivatalos lapot.

[link]

5. Enissa (válaszként erre: 1. - Zsebóka)
ma 12:36

A másik, hogy a táppénzes napokat kikapják, mint a szél, valamint ha cakaki rokkant volt.

Nem olvastam végig, dolgozom..de mintha nem lett volna megemlítve, hogy aki leszázalékolt, amennyiben az az összeg több, mint az ö. nyugdíja lenne, akkor választhat melyiket kéri.

4. Channa* (válaszként erre: 1. - Zsebóka)
ma 11:10

"Az öregségi nyugdíjra jogosító nyugdíjkorhatár folyamatosan növekszik. Az 1952-ben születettek még 62 éves korukban vonulhattak nyugdíjba."

Hát ez így azért nem igaz!

Régebben a nők 55, a férfiak 60 éves korukban mehettek öregségi nyugdíjba.

Majd egységesítették, mindenki 62 évesen mehetett.

És kicsit később ezt emelték fel sávosan 65 éves korra.

Azóta nem emelkedett. Van egy nyugdíjgurunak becézett Farkas Gábor nevű ember, aki állandóan latolgat, de ettől még nem fog változni és nem is változott.

Tehát, a folyamatos emelkedést én egy kicsit túlzónak érzem...

3. loch ness (válaszként erre: 2. - Levarosbukta)
ma 11:01
Szerintem meg van, aki éppen most keresi az ide vonatkozó jogszabályokat, és hálás lesz annak, aki ezt itt közzétette.
2. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Zsebóka)
ma 10:14
Szerintem ezzel minden nyugdíjbakészülő tisztában van.
ma 09:35
Az öregségi nyugdíjra jogosító nyugdíjkorhatár folyamatosan növekszik. Az 1952-ben születettek még 62 éves korukban vonulhattak nyugdíjba.

Ugrás a teljes írásra: Kinek jár az öregségi nyugdíj?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook