Kinek a torna DVD-jét tartjátok a leghatásosabbnak és miért? (tudásbázis)
Bíró Ica Testszépítés 2, és Bíró Ica intenzív comb, + fenék!
Lenne pár csere fitness dvd-m lányok!
Próbáld ki Bíró Icának a testszépítés 1-et. Én nagyon szeretem, még tini koromban arra tornáztam és most újfent arra kezdtem el. Akkor nagyon hatásos volt, úgyhogy most is biztos az lesz. Szerintem könnyebb, mint a többi torna, jobban lehet követni is. És attól, hogy könnyebb, még nem jelenti azt, hogy kevésbé hatásos, mert az egész testet átmozgatja.
Rubint Rékát még nem próbáltam, de annyian írtátok, hogy jó, gondoltam esetleg belevágnék. Melyik DVD-t ajánljátok? Ahogy láttam, van egy halomnyi...
Még mindig Tatarek Rezső, és napi tíz perc elég is....
Ja, és még egy tök jó: body ball (Cseresnyés Bea)! Youtube-on nézd meg!
Bíró Ica is jó, ami a mozgást illeti, csak magát a nőt nehéz elviselni. :)
Cindy Crawford: Új dimenzió. Tök jól átmozgat, van rajta 15, 30 és 45 perces edzés, comb-has-fenék-karizom, némi kardió is. Elsőre végigcsinálható (persze másnap fájni fog), de mindenhol átmozgat.
Callanetics - Ditrói Mária
Szia én,szülés után ami kb:13-éve volt,még nem volt ilyen bő a választék a tornákból.Kölcsön kaptam egy Bíró Ica vhs-t ,kitartóan csináltam a végeredmény kiváló volt,azóta persze megszereztem dvd-n ,az egész testet átmozgatja .
Szia!
Megkérdezhetem a dvd címét???
Norbinak nagyon jó még a Kiképzés c. DVD-je is. Az is átmozgat rendesen, "ég a zsír" :)
Én Norbi kickbox fitnesz edzését nyomom itthon, az első kiadást. Szerintem elég hatásos, ma is megcsináltam, a végére mindig patakokban folyik rólam a víz, olyan testrészeimről is, amikről nem is tudtam eddig, hogy tudnak izzadni:D Csak tényleg komolyan kell csinálni, és bele kell adni minden erőd, meg feszíteni kell, akkor égnek a kalóriák:)
Hát igen, itthon lehet, hogy előbb mondom, hogy na pá-pá Réka, elég volt belőled ennyi is. Ha elmész vhova, ott végignyomod az egészet. Én úgy szoktam, hogy heti kétszer mentem, heti két-háromszor meg itthon.
Igen, olvasta és sztem nagyon jó ötlet, hogy csinálja csapatban:) Nagyon jól tetted, hogy ezt írtad!:) Anno én is jártam tornázni, nagyon jó volt. Ott nem is adod fel, hisz látod más is csinálja akkor szégyelnéd, hogy Te nem:)
igen, aki végigcsinálja az oké, csak azért írtam, hogy próbálja csapatban, mert az volt a gond, hogy 2 perc után feladja otthon :)
Igen, a csapatban végzett torna ösztönzőleg hat, ha nincs elég kitartása valakinek ahhoz, hogy otthon lelkiismeretesen végigtornázza a DVD-t. Szerencsére én mindig lelkiismeretesen végigcsinálom. Izzadok is rendesen mindig:)
Én több,mint egy évig jártam pilatesre,aki nem szereti az ugrabugrát,annak javaslom ezt.Tényleg nagyon jól átmozgat.Nekem a hasamon hozott nagyon látványos változást,meg olyan darázsderekam lett,hogy ihaj.Viszont így magamtól,dvd-re nem biztos,hogy "beleszerettem" volna ebbe a mozgástípusba.Így,hogy eljártam az órákra,tök jó volt,mert "élőben" láthattad magát a mozgást,figyelmeztettek a levegővételre,hasbehúzásra,stb,és tényleg az volt,hogy az x-edik hasizomgyakorlatot itthon már lehet,hogy nem csináltam volna meg,de ott,látva,hogy mindenki más csinálja (még ha lila fejjel is :-D),már csak azért is megcsináltam.
lehet, hogy az elején könnyebb lenne, ha nem otthon dvdre tornáznál, hanem elmennél valahova csoportos órára.
társaságban nagyságrendekkel többet fogsz tudni teljesíteni, otthon sokkal könnyebben abbahagyod, kikapcsolod a dvd-t, ott meg ott vagy az órán, és ha csak könnyítve is, de végig mozgod azt az egy órát...
Valószínú, hogy tényleng nem kellett volna végigcsinálnod a Rékát, ha még elsőre tornáztál rá. Nagyon erősek a comb gyakorlatok. Én is mindig érzem, pedig már sokszor csináltam:)
Én a pilates tornára szavazok, Simonfi Ági DVD-re tornázok.
Rékát is próbáltam, nekem a combjaim majd szétrobbantak, lehet, elsőre nem kellett volna az egészet végigcsinálni:)
Szia!
A Zumba is nagyon jó:) Nekem is van egy DVD-m. Igaz még csak kipróbáltam, de nem rendszeresen csinálom.
A Rék az viszont tuti. Igaz, néha idegesítő, de én kiiktatom és nem hallom meg olyankor, csak a gyakorlatokra figyelek:)
Szia,
én a terhesség előtt rendszeresen Rékáztam és szülés után is ez a tervem. Nekem nagyon bejön. Kis ostobácska, de hatásos. Találtam itt még egy tornát, ami tetszik, de erre csak pár hónapja - már terhesen- akadtam rá, így nem volt időm kipróbálni. (valamilyen Billy, ha beírod ide a keresőbe, kidobja és aztán a youtube-on bele tudsz nézni) Ja, és kikapcsolódásnak, lazább napokra, amikor nagyon nincs kedvem Rékázni, de mozogni kéne, zumbázok.
Szia!
10 kg lemehet 2-3 hónap alatt, ha okosan és odafigyelve étkezel + heti 3x tornázol. A Rékával tuti a feszesítés és az alakulás:)
A comb, has, csípő, fenék a nehezen leadható részek közé tartozik, de meglehet csinálni. Nálam fő nehézség a has. Ez a testrészem megy le a legnehezebben. Nekem is rá kell hajtanom a tornára.
Ne keseredj el soha, ha valami egyből nem sikerül. Mindig növeld egy kicsivel az adagot.
Kitartást és sok sikert!:)
hát én igy csináltam és láthatóan volt értelme :)
Réka kismama tornája is megdolgoztat,de nem annyira kemény.Viszont abban nincs hasazás,azt utána esetleg magadtol megcsinálnád...
Én is 2 perccel kezdtem a Rékát, de minden nap 1perccel többet csináltam. Nem próbálod meg így te is?:)
Jujjj nagyon ügyes itt mindenki:):):) Komolyan, kezdem rosszul érezni magamat. Egy éve próbálom magamat rávenni a fogyókúrára. 10 kilótól kéne megszabadulnom, plusz feszesíteni.... Igen igen, comb, has, csípő fenék.... Réka has gyakorlatainál 2 perc és végem, múltkor próbáltam. Könnyebbet nem tudtok, amivel bele tudnék lendülni, ésnem keserít el, hogy 2 percet nem tudok megcsinálni?
Sziasztok!
Nálam Réka és Alexandra tornája jön be. Váltogatni szoktam a kettőt. Bár most egy jó hónapja nem tornáztam, viszont ha ismét belevágok akkor Rékával kezdek, mert nála gyorsabban jön a hatás:)
Szia!
Czanik Balázs tornája is nagyon jó, talán még keményebb mint a Réka:)
További ajánlott fórumok: