Melyik a leghatásosabb zsírégető torna? (tudásbázis)
szerintem ezek csak alapozóedzések, nekünk 90+ -osoknak, az igazi intervallum edzések előtt! Mert a fórumkérdésre válaszolva a leghatásosabb zsírégető torna az intervallum.
10-20 perc halál :D:D:D
pl.:
Nézd be Péntek Enikő oldalára.
www.tornavideo.hu
Ott kapsz ingyenes edzéstervet is,ha feliratkozol.
Sziasztok :D
én is 90 felett vagyok még, de szépen lement már rólam majd 30 kg, térdsérülés miatt torna nélkül paleolit életmóddal :D
most mertem nekiállni tornázni, Norbi ducitréningje nekem is bejön, de a youtube-on is rengeteg torna-fitness-zumba-insanity-callanetics-Réka-TaeBo-jóga videó van fenn.
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Szia!
A ducitréning első kettő dvd-je van meg.. Mellette futok esténként..
Csak már unom azt a kettő dvd-t.. Valami új kellene.. :)
Szia!
Ekkor súlyfelesleg mellett csak óvatosan tornázzál.
Én a Norbi Duci tréninget ajánlom Neked és amikor már leattál 10-15 kg-ot, akkor a Kiképzés DVD-t.
Én ezzel és az Update diétával fogytam közel 20 kg-ot 6 évvel ezelőtt.
Sok sikert! Egy dolgot viszont nem szabad elfelejteni. Diétánál 60-70% múlik az étkezésen és csak a maradék 30-40% a mozgáson!
Drága Pocahonas_31! Én 90 kg felett vagyok,de teszek azért,hogy LEFOGYJAK! Nincs ott cikizés,nagyon baráti a hangulat!!! Tényleg!
Sőt,szerintem példaértékű,ha valaki fogyásnak adja a fejét,s eljár kondiba vagy aerobicra! Önbizalmat ad,visszakapod az önbecsülésed! HAJRÁ!:)
Pocahontas_31!Szerintem bátran menj közösségbe edzeni,hidd el nagyon nagy inspirációt adhat!:)
Én is úgyanígy voltam,mint Te,de legyőztem a félelmeimet!!! Nagyon büszke leszel utána Magadra!:)
Ha szegedi lennél szívesen mennék Veled:-)
További ajánlott fórumok:
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- Kinek a torna DVD-jét tartjátok a leghatásosabbnak és miért?
- Szerinted a torna dvd-ék közül melyik a leghatásosabb zsírégetős?
- Szerintetek melyik a legjobb zsírégető tornás dvd?
- Melyik a leghatásosabb torna/mozgásforma a hasi részre?
- Melyik a leghatásosabb mellfeszesítő torna?