Kicsi Laura baba története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsi Laura baba története
Borzasztó,csak úgy potyogtak a könnyeim:))))
Remélem azóta már a kis Laura egészséges?!
Minden nap egy csoda!!!
Minden egyes nap történnek olyan dolgok, vannak olyan pillanatok,amik akkor ott megtörténnek és soha többé nem ismétlik önmagukat. Minden dolognak örülni kell!
Még annak is, hogy felkelhetek hozzá éjszaka. Vannak nekem is rossz pillanatok, amikor elegem van és fáradt vagyok, de akkor amikor éjjel felkelek arra gondolok, hogy örülök annak, hogy felkelhetek hozzá. Hogy nem a kórházban van egyedül, vagy nem máshol.....
És én ezért írtó szerencsés embernek érzem magam.
A Maci 2006-os Symba kiadás. Sajnos minden évben újat adnak ki, így nem lehet már ezt kapni.
Micike 35 cm magas akasztóval együtt, anélkül 30 cm.
Nagyon sok erőt kívánok nektek!!!
Megnéztem Laura weboldalát és szeretném megtudni a macitok körülbelüli méretét. Keresgéltem a neten de még nem adom fel hátha lelek ugyanolyat. :)
Édes Kicsilány, rövidke élete során mennyi szenvedésben volt része... Az embernek a szíve szakad meg!
Kívánom, hogy gyógyulj meg mielőbb! Imádkozom érted!
Kedves Capuccino77!
A gyógyszerek, amik nekünk jók a következők:
-Centrikál
-GNLD márka termékei
Nekünk ez a jó. De minden beteg és minden ember más. Lehet, hogy ami nekünk jó, az a másiknak nem és ez fordítva is igaz.
Üdv: Csilla
Sziasztok!
Bocsánat hogy csak most írok, de most tudtam csak gépközelbe kerülni.Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. Nagyon jól esik és erősít.....
Az elérhetőség a [link] oldal "elérhetőség" menüpontban látható. A cím nincs fent, mert van nagyon sok gonosz ember a világon.Nem akarom, hogy teljesen kiszolgáltatottá váljunk.Segíteni tud az is, ha sok embernek elkülditek, meg mutatjátok az oldalt. Felrakjátok közösségi oldalakra, vagy épp a tietekre. Ha valaki a sajátjára teszi ki és szeretné, akkor nagyon szívesen beírom az Laura oldalára az övét, csak jelezze nekem.
Le vagyok zsibbadva ettől a történettől, hogy ilyen van, létezik... Hogy egy pici szervezetnek ennyi rosszat kell elviselnie, és ő még mindig bírja, tűri, mert élni akar! Ilyenkor kérdezem Istent,hogy miért bünteti ezeket a piciket????
szívből kívánok minden jót, mielőbbi gyógyulást! És várom a folytatást, ami már arról szól,h. a kicsi Laura mennyi mindent tud már, barátkozik stb.
Tiszta szívemből kívánom a legjobbakat!
Én is csontvelő-transzplantált vagyok és még így is csak sejtem hogy milyen dolgokon kell átesnetek!!!
Nagyon erősek vagytok csak így tovább!!!!!!!!!!!
A cikk alján olvashatod ezt a linket, itt nagyon sokat megtudhatsz, még azt is hol segíthetsz.
Rettenetesen megvisel a történeted.
Kérlek privátban írd meg, hol-hogyan lehet segíteni!
Köszönöm,
Viki
Valahol átérzem a helyzeteteket.Kisfiam 18 hónapos,forgolódáson kívül mást nem csinál.Mi is járunk vele gyógytornászhoz,pedagógushoz,konduktorhoz,Dévényre megúszásra.
Biztos nem könnyű nektek,pláne ha a lánykátok egészséges volt az elején.De legyetek továbbra is erősek,mert neki nagy szüksége van rátok.Higgyétek el a jó Isten veletek van és megsegít!
Édes Istenem, épp ésszel ezt felfogni nem lehet, kívánok további kitartást, és még több csodát, és egészséget!!!
Istenem kicsi Lány, gyógyulj meg....
A lányom jövő héten lesz 6 hónapos...
Legyetek továbbra is ilyen erősek, mert a kislányotok élni akar és minden erejével küzd! Nagyon jó szülők vagytok és mindent megtesztek, amit csak lehet! Azt kívánom, hogy szűnjön meg a szenvedésetek, élhessetek teljes és egyszer tökéletesen egészséges életet!
Legyetek nagyon büszkék Laurára, mert ő egy igazi kis harcos és felnőtt korában még sokra viszi! :)
Hiszem, hogy van oka annak, hogy ő él és a sok szenvedés ellenére sem adja fel! Kitartást, sok-sok erőt és szeretetet kívánok Nektek!
:,(
Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok nektek, ez egy felfoghatatlan kegyetlensége az életnek! Egy 6 hónapos remélhetőleg egészséges kislány anyukája...
Elszorult a torkom....:(
Nem lehet ilyenkor mit mondani!!Én hiszek benne,hogy Isten mellettetek van,és meggyógyul ez a drága pici lány!!!!
Szia!
Mindenhova felrakom a linket, és nagyon remélem, hogy minden rendben lesz! Imádkozom érte:)