Réka baba története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Réka baba története
Szia!
Mióta nem anyatejet kap azóta minden bajunk megszűnt!
Ti hogy vagytok?Nem látlak mostanában a fórumon!?
Köszi mindenkinek a hozzászólást!Aranyosak vagytok!
A Gripe w.-t adom neki kb 2 hete a tápszerrel együtt és azóta(kopp-kopp) két naponta van kaka! :-)))
Ez nálunk kész csoda számba megy!
szia!
én is a gripe watert ajánlom,az segíti a büfit,pukit,kakit..:)
gratula a picilányhoz!
Ó, a druszám!
Gyönyörűséges!!
Gratulálok.
Csodaszép kislány.A gyógyszertárban lehet ánizsmagot venni.Egy mokkáskanálnyit leforrázól és hagyod kihülni.
Segíteni fog.
Szia!
Anyatejet kap a pici?Nekem a kamilla tea vált be,és az említett mecsek tea/persze nem ízesítve,/én is kétségbe estem,pedig gyerekápolónő vagyok,de a kamilla tea bevált.Nem sokat csak napi 1-1/2dl.
További kitartást,megéri , tündéri a baba.
Gratulálok a babádhoz,nagyon szép picurka.
Én is tuti kilettem volna hogy ott vagyok a korházba még a társaság nővérek is......pláne Karácsonykor......(én 6 napig voltam bent ,de én sokakkal ellentétben nagyon jóléreztem magam a korházba a csecsemősök,ápolók,kismamik szuperek voltak,olyan volt mint egy kismama tábor :0) )
De ez viszont szomorú hogy Réka babának ilyen bajai vannak,bár nem tudom hogy próbáltad e már a mecsek baba teát,nekünk az bevállt nem mondom hogy minden nap volt kaki de 3-4 naponta volt.......ha szopiztatotd még akkor meg ne is baj hogy nincs napi szinten kaki,mert az csak azt jelenti hogy megemészti az anyatejet(legalábbis az okosak szerint :0) )
Ugrás a teljes írásra: Réka baba története