SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma baba történetének folytatása) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma baba történetének folytatása)
Őszintén nem tudom, hogy lehet ezt ép ésszel kibírni, de minden tiszteletem a tiétek és Emmáé hogy ilyen bátran viselitek/viseltétek a megpróbáltatásokat...
Részvétem... :(
Őszinte részvétem!
....és akkor hálát adok az égnek, hogy a 4 évesem hisztizik és duzzog, a 2 hónaposam meg picit hasfájós... át is ölelem gyorsan őket...
Ez borzasztó...erre szavakat nem lehet találni.....:(((((((
Fogadd őszinte részvétem........Drág Pici Emma!
Egy gyönyörűszép angyalka fent a menyországban, ahol már nem fáj neki semmi......
Egy szülőnek eltemetni a legnagyobb, legféltettebb kincsét, a gyermekét a létező legnagyobb fájdalom! Minden tiszteletem a tiéd, amiért megosztottad velünk, a világgal a történeteteket. Kívánom, hogy idővel csituljon benned a fájdalom, és találd meg az utat a boldogsághoz! Emma baba: nyugodj békében, kicsikém, immár vége a szenvedéseidnek!
Mióta olvastam rólatok, hullanak a könnyeim! Őszintén sajnálom!
Lia(három kisgyermek édesanyja)
Őszinte részvétünk!!!!
Emma baba egy igazi kis ANGYALKA!!! Vigyáz rátok örökre!
Ismeretlenül is megsírattam a pici lányodat. :(
Borzasztó érzés lehet, nagyon sajnállak.
Sokan olvasták már biztosan amit az előző cikkem hozzászólásaihoz írtam!
Sajnos ezt a cikket később már nem módosíthattam.
Utolsó mondatom csak annyi lenne: imádott Emma babám 2011. július 1-jén örökre itthagyott bennünket!
Őszinte részvétem nektek! :-(((((
Bár 2 gyermekes anyukaként számomra felfoghatatlan, hogyan lehet egy ilyet ép ésszel feldolgozni, de kívánom, hogy nektek sikerüljön! Csak arra szabad gondolni, hogy már nem szendved az a gyönyörű kicsi angyalka!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Humoros kétsorosak (7 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (kicsit más oldalról)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma nélkül...)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség - ÚJRAKEZDÉS