Ki tud nekem segíteni, slide-ot hogyan lehet kiírni lemezre? (tudásbázis)
nál jóval mutatósabb is tud lenni, majd ha használod sokat, idővel rájössz a trükkökre!
Szívesen!
Igen, sikerűlt!!!!!
Cukilány köszi a segítséget♥
Lehet hogy nincs olyan mutatós mint a slide.com-os, de ezzel meg szenvedtem, és legalább a családnak is meg tudom mutatni!
♥köszi♥
Ha csak neten fut, akkor nem fogod tudni kiírni sehova, mivel az oldal működteti ezt a vetítést. Ez valami hasonló pl az itt oldalt futó reklámokhoz, csak ott ez a megadott paraméterekkel fut.
PowerPoint-tal tökéletesen lehet elérni egy ehhez hasonló vetítést, lehet belerakni effekteket is, időközöket, stb...
igen csak neten fut, ezért vagyok gondban!
köszi a segítséget, utána nézek mit tehetek ezzel a Power Point-tal :-)
mégegyszer köszi
Ja! Figyu, ez egy diavetítés, ha jól látom, sztem járhatóbb út, ha Power Point-tal csinálsz a gépeden egy pps-t, annak ráadásul sztem nagyobb az eszköztára, így több szerkesztésbeli lehetőség van, és ezt a pps-t majd adatként kiírod Cd-re bármey író progival.
Azt az oldalt nem ismerem, de most nincs is kedvem ismerkedni vele, viszont télleg ha jól érzékeltem, akkor pps-féleség ami neten megoszthatsz másokkal! Viszont kérdés! Azt a vetítést úgye nem lehet lementeni gépre? vagyis csak netes felületen fut?
az adatlapomra felrakot kis "képes ízét" szeretném kiírni cd-re. Sehogy sem sikerűl :-(
/analfabéta vagyok hozzá/
ha kérhetem lépésről lépésre a segítséget :-)))
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Készítettem egy kis videót de nem tudom lemezre kiírni mert azt írja ki, hogy error 114 !Mi lehet a gond?
- Fényképezővel készített avi felvételt milyen programmal tudok átkonvertálni, illetve dvd-lemezre kiírni, hogy lejátssza az asztali lejátszó?
- Tud nekem valaki segíteni hogy lehet a YouTuberől le tölteni zenét a számítógépre majd lemezre?
- Hogyan lehet az email fiókból egy mappában lévő rengeteg emailt lemezre kiírni?