Készítettem egy kis videót de nem tudom lemezre kiírni mert azt írja ki, hogy error 114 !Mi lehet a gond? (tudásbázis)
amikor mented (fájl, mentés másként), elvileg feldob egy ablakot, ott tudod megadni a fájl nevét
elvileg a fájl neve alatt ott van az, hogy mi lesz a kiterjesztése - ha ennek a sornak a végén van egy kis 3szög, akkor azt nyisd le, és válaszd ki, hogy .avi
Akkor elvileg bármilyen lejátsszón működni fog.
A nero-t hogy használod? bocs a hülye kérdésért, de elindítod a nerot, kiválasztod, hogy cd vagy dvd, kiválasztod, a fájlt, aztán "írás"?? Vagy máshogy?
Úgy tudok segíteni, hogy ha átküldöd mp4-ben emailen, visszaküldöm avi-ban - nekem van olyan programom!:)
videóba dvd-t???
Na jó, gondolom dvd-lejátszó. Akkor tudni kéne, hgoy a lejátszó lejátssza-e az mp4-et.
Ha nem, át kell konvertálni avi-ba, vagy hasonlóba.
Ezt szívesen megcsinálom neked, ha gondolod, mert ahhoz megint külön program kell. A movie maker-ben nem tudom, mentésnél tudsz-e választani másik fájltípust, mert akkor ott te is meg tudod csinálni.
hát így azért nehé segíteni...
kiterjesztés:
amikor lementetted, mi lett a fájl neve??
fájlnév.valami
- a valami a kiterjesztése, ezt meg tudod nézni, nem??
1.Movie Meker
2.passz
3.13,6 MB
4.DVD lejátszón/ ugyan is egy családi eseményre készítettem egy kis zenés videót/
ok, kicsi, pontosabban????
és mivel csináltad? miket állítottál be a programon? mi lett a kiterjesztése? nem lett írásvédett????????
na most akkor úgy ahogy a pasik szokták, jó?
1. mivel készítetted?
2. milyen formátumban?
3. mekkora a mérete?
4. min akarod majd megnézni?
elsőre ezek lennének.
További ajánlott fórumok:
- Ki tud nekem segíteni, slide-ot hogyan lehet kiírni lemezre?
- Fényképezővel készített avi felvételt milyen programmal tudok átkonvertálni, illetve dvd-lemezre kiírni, hogy lejátssza az asztali lejátszó?
- Hogyan tudom, az általam készített videót, html formátumba átírni? Lehet ilyet egyátalán?
- Milyen programmal tudok mobillal készített videót számítógépen kitisztázni?
- Hogyan lehet az email fiókból egy mappában lévő rengeteg emailt lemezre kiírni?
- Hogy lehet telefonról készített videót, illetve hangfájlt naplóba illeszteni?