Ki profi word 2003-ban? (tudásbázis)
Na, ilyen az én formám.
cukor2007, Maya38 már nem tagja a portálnak. smallviki, meg a humorizáló (, fényképe szerint gyönyörű) *Erika* meg inaktív.
Eljött az idő, hogy bő 1 év után ismét kérdezzek Word 2003-mal kapcsolatosan:
van billentyűzetkombináció a „Minden látszik” kikapcsolására, vagy csak egérrel érhető el?
Ez azért lenne érdekes, mert van egy vak kolléganőm, aki nem tud egeret használni, rendes klavival ír, Braille klavival olvas. Ha be van kapcsolva a „Minden látszik”, akkor a vezérlőket (bekezdésjelek, tabulátorok, hasábtörések stb.) különböző betűkként érzékeli, ami zavarja őt az olvasásban.
Egyszerű a válasz: profi vagyok :-DDDDD
Na jó, nem fényezem magam. A lényeg: magamtól tanultam, illetve a főiskolán vizsgáztunk belőle.
Örülök, hogy tudtam segíteni. Bármi kérdés van, szólj!
BIG vagy smallviki!
Jó a megoldás, működik. Köszönöm!
Csak az az egy kérdésem van még, hogy honnan tudtad?
na, gyerekek, és tudom a választ
:-D
TEhát, az a lényeg, hogy előbb hozz létre egy stílust, amibe szeretnéd rakni a kész szöveget.
Atán válts át a normál stílusról a létrehozott stílusra, és abban csináld meg a Beszúrás, kész szöveg, stb.
Így azt nem a normálba teszi, hanem az elkészített stílusba.
Ennyi.
Van még kérdés? :-D
én nem vagyok profi, de azt tudom, hogy a Kész szövegtár az bővíthető
Beszúrás menü, Kész szöveg, Szövegtár, és már írhatod is, amit szeretnél!
Én csak egyet szeretnék kérdezni:
a Beszúrás menü Kész szöveg almenüjében megjelenő kategóriák (Aláírás, Befejezés, ...., Normál, Tárgysor) bővíthetők-e, s ha igen, akkor hogyan.
Pl. szeretnék létrehozni titulusgyűjtemény mellett mondjuk telephely gyűjteményt és egyéb csoportokat is...
Vagy be kell érni azzal, hogy minden új bejegyzés a Szövegtárba a Normál kategóriába kerül.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Photoshoppolt profilok
- Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:)
- Te miben vagy profi?
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?