Ki, milyen szájsprayt javasol általános használatra? (beszélgetés)
Ilyet használok most. Van egy kis mentolos beütés benne, de pl. ha utána 2-3 órán át semmi folyadékhoz nem jutok kicsit kellemetlen érzete van a számnak.
Én szájvizet használok, sokszor még órákkal utána is mentolosnak érzem a számat.
A Listerine nekem bejön, igaz annyira csíp, hogy szinte könnyezek öblögetés közben. Viszont a sensitive változatot ebből nem próbálnám ki, mert szerintem azért tartós a hatása, mert jó erős.
Naa tudod.
Pl. a filmekben mielőtt bemegy egy irodába vagy bemegy ide vagy oda. Vagy mielőtt a csajhoz megy.
Sziasztok!
Nem érzem büdösnek a számat, de randi előtt jobb biztosra menni. Igaz implantátum miatt curasept termékeket használok azok pedig nem rosszak.
Az utolsó lyukas fogamat pedig múlt hónapban tömték be.
Csak biztosabbnak érezném magam, ha használnék ilyet. Rágózni évek óta nem szeretek így az nem alternatíva.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Eritrit vagy fruktóz használatát javasoljátok?
- Milyen programokat tudtok javasolni Pécsett, amiket esetleg általános iskolás gyerekek is élveznének?
- 2-es típusú cukorbetegségre javasolták a Diabellt. Mik a tapasztalatok a használatáról?