2-es típusú cukorbetegségre javasolták a Diabellt. Mik a tapasztalatok a használatáról? (tudásbázis kérdés)
Rendszeres sporttal rengeteget tudsz segíteni az állapotodon, apukámnál is így volt. Sokkal kisebb kilengései vannak, amióta elkezdett mozogni.
A csodaturmixokat hagyd meg másnak. Ha jól eszel, rendszeresen sportolsz, nagyon jól kordában tudod tartani a tested. Az első sokk után minden könnyebbnek hat, fel a fejjel.
A cukorbetegségnél is az a cél, hogy kialakuljon egy fenntartható életmód, nem csodaszerek szedése. Ne haragudj, hogy ezt mondom.
Egy életen át nem lehet ilyeneket inni.
A hatóanyaga a következő: a 80%-a máriatövis, ami májerősítő, ennek semmi köz e a cukorbetegséghez, se nem árt, se nem használ.
A magnézium meg a cink ugyanez.
Van még benne fahéj és Gymnema, meg króm. A króm a cukorszint kilengését enyhíti, mint a fahéj.
Gymnemát érdemes kipróbálni tablettában, önmagában. Amit megkapsz fillérekért. Édesapám is szedi ezeket, én veszem neki. A krómot három hónapra 1800ft-ért, a gymnemát meg fél évre négyezerért.
Így szerintem tizenkétezerért megvenni körülbelül ugyanazt egy ilyen gyanús oldalról, egy hónapra hüyleség.
További ajánlott fórumok:
- Terhességi cukorbetegség
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Terhességi cukorbetegség tapasztalatok
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is