Milyen programokat tudtok javasolni Pécsett, amiket esetleg általános iskolás gyerekek is élveznének? (tudásbázis)
Árkád...
Ezt a gyerekek kérték.
Mecsextrém
Most voltam ott, gyerekeket vittem, így alig jutott idő a városnézésre.:))
Az elsős gyerektől a nyolcadikosig van minden korosztály, ezért is nehéz megszervezni. Ráadásul vannak 38-an tehát ez a mindenkit megkérdezünk ötlet nem túl jó, főleg,hogy a picik nem tudnak dönteni igazán reálisan.
A városban eltöltött időnek 1 napot szánunk mindig, most sincsen másképp. Pénzben is elég korlátozottak a lehetőségeink...
Ha jól tudom, a Mecsextrém egy napra 4000Ft/fő. Nagyon élvezik a gyerekek, de ez egy kicsit drága egy általános iskolás gyereknek, vagy nem? Talán érdemes megnézni, ha van csoportos kedvezmény.
Az állatkert nagyon gagyi, sajnos, alig van benne állat, ráadásul menekülnek a 30 fokból.
A pécs.hu-n mindig fent vannak az aktuális programok, ha fix az időpontod, akkor keress rá, hátha ajánlanak valamit!
Én is remek ötletnek tartom, hogy megkérdezd a gyerekeket, milyen jellegű programra vágynak! Emlékeim szerint, mikor én voltam sulis, 35 fok volt, legkevésbé egy tárlaton éreztem jól magam...
Nehéz tartalmas programot találni úgy, hogy a srácok szórakozzanak is közben.
Attól (is) függ, hány évesek, milyen időtartamú a tábor, mennyi a költőpénz,ami rászánható,stb.
Neten sok-sok programajánlós oldal van, vagy kérjél ajánlatot, prospektusokat turisztikai irodákban - ingyenesek is vannak köztük!
Pécs környékén is vannak szép helyek.
Én pl. megbeszélném a gyerekekkel, hogy ki mit szeretne, vagy esetleg le lehet írni egy papírra,s kisorsolni. Vagy ha már tábor, akkor több is összeszervezhető - pláne ha írnak közeli vagy
hasonló helyeket, progikat.
Szívesen adok konkrétabb ötleteket is,ha kell E-mailben v. priviben.
Kár, hogy itt nem lehet weblap-címet írni - már reklámnak számítana.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Fesztiválok, híres programok