Ki, hogy viseli a kritikát (beszélgetős fórum)
visszaolvastam:)
a leányzó kirakott képei,valóban merészek..de hát..ízlések és pofonok:) ő szép..megmutatja..ha ő van a képen,le a kalappal:)ha nem akkor is:DDDDD
ja..válaszolnom kellene,hogy viselem..:rosszul:D de ha megtudjuk beszélni normálisan talán okulok is belőle..ha meg erre nincs lehetőség..akkor nem érdekel..mert akkor valószínű,nem érdekel az se aki mondja:)
kisregény lett:DD bocs!:P
szép álmokat:)
Hogy a kerdesre is valaszoljak,mivel az en onbizalmam rendben van,meg ugy altalaban ki vagyok bekulve onmagammal,igy nem tud meghatni ha negativ kritikat kapok.Meg leginkabb azt nezem kimondja,nem csak azt,hogy mit.
Szerencsere nagyon reg kaptam negativ kritikat,mert olyan emberek vesznek korul akik szeretnek,ok meg ugy fogadnak el ahogy vagyok,es ami a legfontosabb nekem emberileg szeretnek.
De ha epp egy baratnom azt mondana,hogy draga Bubu felkaptal vagy 5 kilot az elmult evben,le kene adni nem gondolod,akkor megmondanam,hogy majd ha en ugy latom jonak akkor leadom,amig igy is jo nekem addig kosz nem.Ennyi.
Nem a baratnommel bujok agyba,nem neki kell,hogy tetszek.A parom meg megkivan igy is ugy is,mert szeret.Na meg o dumalhatna emiatt a legkevesbe mikor ejjel 11-kor meg palacsintat suttet velem,ha epp azt kivanjuk :)))szoval o se dumaljon,de mint mondtam nem is szokott.
A baratnodbol siman kineznem,hogy irigysegbol mondta.
Ezt az onbizalom dolgot nem ertem.Hova akarsz mar ettol jobban kinezni?En fele ilyen jo csaj sem vagyok,de nagyon csinosan fel tudok oltozni,koromhoz,alkatomhoz kepest jol nezek ki es az onbizalmamat a legszebb modell sem tudna kikezdeni.Miert?Mert tisztaban vagyok az ertekeimmel,ami nem csak a kulsomben merul ki.Talpraesett vagyok,ugyesen boldogulok a nagy vilagban es ahhoz az elethez amit en elek,a kulsom is pont eleg jo.
Igy probald meg felfogni a dolgokat te is!
Abban viszont egyet ertek kek irisszel,hogy attol,hogy valaki jol nez ki az meg keves,azt izlesesen kell megmutatni,eloadni,kulonben atmegy kozonsegesbe,ami viszont mar kivalthat masokbol rosszallo pillantasokat.Ezt neked kell eldonteded,a "jo csaj"-sagodon kivul mit akarsz sugallani masok fele.A kevesebb mindig tobb.
Amugy meg ne akarj masoknak megfelelni,csakis onmagadnak!Ha te tisztaban vagy onmagaddal,akkor mar nem fog erdekelni ki mit mond.
Nekem is vannak bulis képeim, amit csak azoknak mutatok meg, akik ismernek.
Szerintem figyelj oda erre is.
Ettől nem leszel kapósabb max. 1-1 éjszakára. A többiek véleménye pedig nem lesz kellemes.
Persze, azt mondjuk, hogy kit érdekelek mások, de sajnos a külső szemlélő véleménye is döntő lehet.
És a kérdésre is válaszoljak: én birom a kritikát és csak azokéra vagyok kiváncsi, akik közel állnak hozzám. Az idegenek, kollégák, szomszéd, stb. véleménye, kritikája nem érdekel. A szüleimtől kapott negativ kritikát el viseltem mindig, mert tudtam értem teszik/mondják. Én ugyanigy teszek a gyerekemmel.
Hát igen, te azt akarod hallani, hogy dehogy vagy rossz, buták az emberek, te nagyon szép vagy és csinos, stb.
Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen emberek. Pedig itt vagy élő példaként.
Hogy miért néznek meg olyan sokan? Elég megnézni a kirakott képeidet és megtudod. Ne csodálkozz, ha rosszallóan néznek. Van miért.
A ciciket izlésesen kell tálalni, nem közönségesen. És öltözködni is izlésesen kell nem.
Elrontod vele magad. A szüleiden sem csodálkozom.
Ne haragudj!
Pontosan!
Meg az is, hogy milyen hangsúllyal mondja!
Minden kritika építő jellegű, akár jogos, akár nem.
El kell gondolkodni, hogy jogos-e az észrevétel.
Ha igen, magamba szállok, ha igazságtalannak érzem, próbálom megérteni a másikat.
És van, amikor megköszönöm.
Fontos hogy ki az aki kritizal es miert ?
Viszont ha en kerem ,akkor elvarom az öszinte kritikat :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Miért nem fogadjuk el a másik véleményét, kritikát?
- Hogyan viseled az építő jellegű kritikát?
- Nem bírom a kritikát.
- Bírom a kritikát csak nem szeretem.
- Életrevalók (The Intouchables). Hol találok róla angol nyelvű kritikát?