Nem bírom a kritikát. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. Flóra76 (válaszként erre: 6. - Epresturmix)
2023. okt. 7. 19:07
Dehogy zavarodnál meg!😀
6. Epresturmix (válaszként erre: 5. - MariannK54)
2023. okt. 7. 18:57
Kutyát és macskát tartani is nagy felelősség, elkötelezettség. Egy párkapcsolatról nem is beszélve. Imádom, hogy mindenki pasit akar, de bakker, én kölcsönadom az enyémet, a munkámmal együtt. 😜
Ha lenne gyerekem is, megzavarodnék!!! 😩
5. MariannK54 (válaszként erre: 4. - 94a06e9696)
2023. okt. 7. 18:37
Szerintem ez annyit jelent, hogy ha valaki megkérdezi tőled hogy neked még tényleg nincs gyereked, 40 éves vagy oszt csak egy kutyával meg macskával osztod meg a házad, az arra gondol valójában, de jó neki, neki srmmi elkötelezettsége nincs. Ha hazatér a munkából, nem kell még főznie is a családra, kimosni a szennyest, meg ilyenek. Vagy legalabbis az én olvasatomba. De lehet masról van szó.
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 2. - Ildi992)
2023. okt. 7. 18:32
Ekkora baromságot, aki ezt írja, az szintén nem bírja a kritikát, ahogy az emberek nagy része.
Ebből kiindulva mindenki tökéletes. Hát maga számára biztos, de a körülötte lévőknek közel sem...
3. c5a6a8cba1
2023. okt. 7. 18:08
Ezzel én is igy vagyok.
2. ildi992
2023. okt. 7. 18:01
Mások minősítése, bírálása, elemezgetése és megítélése voltaképpen saját szükségleteink álruhában bújtatott kifejezése.
(Marshall B. Rosenberg)
Szóva a kritika nem rólad szó, hanem aki mondja. Saját magáról. Csak mosolyogj, és menj el.
2023. okt. 7. 18:01
A vallomás: "Nem bírom a kritikát."
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Ki, hogy viseli a kritikát
- Miért nem fogadjuk el a másik véleményét, kritikát?
- Hogyan viseled az építő jellegű kritikát?
- Bírom a kritikát csak nem szeretem.
- Életrevalók (The Intouchables). Hol találok róla angol nyelvű kritikát?