Ki hogy tölti a szilvesztert? (beszélgetés)
Itthon, és amíg álmos nem leszek, benézek ide a Hoxára.
Rövid kitérő amúgy kettesben
Én nézni fogom a fiúbandák klijeit.
Mivel jövő péntekig még dolgos napjaim lesznek, valószínűleg heverni fogok.
Nézni fogom a retro fiúbandak klipjeit.
Én sohasem szerettem táncolni,mégis tavaly a szilveszteri buliban a párom kérésének engedtem.Jól éreztük magunkat,valószinüleg most is "lassúzunk" egyet otthol.Tehát csak bátran!
De hát miért?
Benyomsz valami zenecsatornát,táncolsz és nevetsz.
Nappal dolgozok este alszok:)
Egyedül, otthon karanténban. :)
Lesz kacsamell, lencsesaláta; whisky és bor, mivel a pezsgőt nem szeretem.
Ha van valakinek ötlete ,ha nem is buli, de legalább ne egyedül:lanna1965@gmail.com
Mindig arra vágytam, hogy nagy buliban,magamat elengedve,táncolva,nevetve.Még soha nem jött össze,most 55 éves vagyok,idén is egyedül ,tévézve.
Ételeket nem tudom. Mautner Zsófi lencséjével szemezgetek már a neten...pedig nem szeretem a lencsét, de ez olyan jól néz ki.
Otthon, mint minden éven. Kutyáim vannak, sehova nem szoktunk menni, rájuk vigyázunk. Férjem, én, két kutyánk. Hogy férjem unokahúgai itt alszanak-e az még rejtély. :)
Petárda, tüzijáték, rakéta meg ilyen hülyeségek idén sem lesznek. Felesleges pénzkidobás, ami félelmet kelthet állatban, gyerekben, idős emberben is. Ráadásul veszélyes.
Itthon. Soha nem voltam oda a szilveszteri bulikért, főleg az eszement petárdadurrogtatásért. Hála az égnek, ez most tilos is, ha jól tudom. Sós süti, édes süti, pezsgő, borkorcsolya, tv, duma, nevetés, társasozás, alvás. A sorrend kötetlen. :)
itthon,mindenképp,tv ,egy kis nasi,esetleg filmet töltök le.....
Gyűlölöm a szilvesztert,tiszta depressziós leszek.
Nézem a tv-ét,már ha találok értelmes műsort.
Remélem tudok aludni.Utálom a szilvesztert!
Itthon négyesben, mint mindig! Film, társas, evés, ivás...
Pataki tálban sült bőrös malaccomb, burg.sali, lencseleves, rétesek és képviselőfánk és ropogós, sajtos csiga.
Nem ilyen helyzetben is itthon szilvesztereznénk négyesben.
További ajánlott fórumok: