Kétszer elvetéltem. Lehet még egészséges babám? (beszélgetés)
Szia!
Az én anyukám is 2x elvetélt, és utána érkeztem a testvéremmel, ráadásul ikrek vagyunk :)
Biztosan lehet. :)
Nekem van egy 4 éves kislányom. A születése után elveszítettünk 2 babát. És most van egy 11 hetes kisfiam. :) Végigrettegtem a terhességet, de a Legényke nagyon akart maradni: az 1. harmadban a pecsételés mellé még egy motoros is elgázolt a zebrán. Mégis megmaradt. :) Hála Istennek!
Czeizel jó ötlet.
Sok sikert! :)
Szia.nekem 3fiam van,de a nagy meg a középsö közt 3babám ment el mésfél év alatt :(( /az egyik a középsö fiam ikertesoja volt/
Azota lett 2egészséges fiam,az okot nekem se mondták meg,annyit csak hogy :ez van.:(
A dokim szerint viszont a lányokat nemtudom kihordani.
Szerintem nyugodj meg,lesz még babád!
Minden jót..
Azért menj el szépen nőgyógyászhoz!
Főleg a kromoszóma dolog miatt.
Ő a tuti ebben az ügyben!
És ne félj, csak ügyesen, majd szorítok neked :)
szia mi 3 babaár vesztettünk el,valószínű hgoy 3 kisfiút mert a lányok megmaradtak a legnagyobb 4,5 éves utána volt 1 vetélésem a középső 3 éves lesz ő utána 2 vetélésem volt és a haramdik kislányunk pedig most 3 hetes.
lehet hgoy te is így vagy mint mmi hogy az egyik nemű baba (kislány) nem marad meg.
fel a fejjel bizots hogy sikerülni fog szorítok neketek
Szerintem ezt orvossal kell megkonzultálnod.
Ez csak találgatás,ennyi erővel Piri néni is tippelhet a heti vásárban.
Szakállát dörzsölgetve gondolkodna - lehet- nem lehet..Tudod mit lányom-én aszondom lehet!
Ennyi megnyugtatna téged?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?
- Mit igyak, ami egészséges és korlátlanul lehet inni?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?