Mit igyak, ami egészséges és korlátlanul lehet inni? (tudásbázis kérdés)
Viszont a nyirfacukor másképp édes mint a fehér vagy barnacukor!
Én nem szeretem az ízét de való igaz hogy egészségesebb. Bár persze azért ez is cukor.
Én középúton jónak tartom a barnacukrot :)
Engem is érdekelne egyébként, mert én meg szeretnék leszokni a kóláról (cola zéró). Nagyon sokat iszok sajnos és jól rá is szoktam.
Csak nem találok olyan üditőt, amiben szintem semmi kalória van, és ízesebb. Mert ha az ember fogyózik, kívánja az édesebbet. Ezért iszok ilyet.
A vízzel az a baj, hogy édesség helyett nem igazán jó. :D
Igaza van mindenkinek, de azért nem kéne bunkónak lenni!
Mivel a víz a legjobb, jobbá és ízesebbé teheted egy kis citrommal és xilittel (nyírfacukor). Ez egy egészséges cukor, ami még a fogaknak is jót tesz. 2000 Ft/kg. Nem olcsó, de megéri! Én a Magyar Családellátótól szoktam rendelni, messze ők a legolcsóbbak!
csak azért mert eredetileg a pepsi volt gyomorpanaszokra a coca meg fejfájásra ha jól dereng.
lehet összefüggés de én ha iszom ha nem fáj a gyomrom a kólától
Csak az jutott eszembe, hogy ha pálinkát iszok és utána kólát, akkor semmi bajom, de ha pálinka után narancs levet, akkor vissza is jön a pálinkával együtt. És ezt a felfedezésemet összekötöttem azzal, hogy a kóla receptje tulajdonképpen egy gyógyszerből lett, ami lehet gyomor gyógyszer?
Nem vagyok válogatós kólában:) Coca (most épp az van itthon), de a pepsi is jöhet:)
Kiittam a másfél deci ásványvizet az aljáról. :D
Megyek is megiszom a teát, amit már háromnegyed órája készítettem. :)
Én Kólából rengeteget tudok inni, mert az itatja magát, de egy idő után függő leszek. ebből pl. simán meg tudok inni naponta akár 4 liter is, de hizlal és tele van koffeinnel, bár a gyomornak szuper.
Igy nem ajánlom, hogy ezt igyál.
A kolléganőm minden reggel csinál magának egy kancsó gyógyteát, semmit nem tesz bele és kb. fél óra alatt megissza, aztán csinál még egyet amit beoszt a többi időre.
A zöld tea finom cukor nélkül is és tisztító hatása is van.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?