Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ketchupos sült csirkecombok, zöldséges párolt rizzsel recept

Ketchupos sült csirkecombok, zöldséges párolt rizzsel recept

A Ketchupos sült csirkecombok, zöldséges párolt rizzsel hozzávalói:
4 db csirkecomb

frissen őrölt bors
4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál ketchup
6 evőkanál olaj
25 dkg rizs
2 kisebb szál sárgarépa
12 dkg zöldborsó
1 csokor petrezselyem


A Ketchupos sült csirkecombok, zöldséges párolt rizzsel elkészítési módja:
Az előkészített csirkecombokat sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük, majd bekenjük kethcuppal, és olajozott tepsibe fektetjük. Ezután meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, és 170 C-os sütőben 30-35 perc alatt pirosra sütjük. Eközben a körethez 3 evőkanál olajon kicsit megfuttatjuk a rizst, majd felöntjük a rizshez képest kétszeres mennyiségű forró vízzel, és beleszórjuk a kicsi kockákra darabolt sárgarépát, zöldborsót és az aprított petrezselymet. Végül sózzuk, megkeverjük, ha felforrt, fedővel letakarva lassú tűzön megpároljuk. Tálaláskor a sült csirkecombot a zöldséges rizzsel körítjük, és friss petrezselyemmel díszítjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A ketchupos sült csirkecombok, zöldséges párolt rizzsel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook