Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Szia!
Kertbirodalom. 21-es és a másik micsoda? 5-ös szint? Mert az 5-ös előtt egy s betü van.
Az ára 75 érme.
Csak ugy mellékesn. Én voltam már a Hoxában ugy 10 évvel ezelőt, nagyon ment a Kicsi Tanya és a Kertbirodalom. csere bere és megunt tanyák kertek ingyen voltak.
Üdv,: Anikó
Sziasztok!
Szájszárazság ellen mit lehet tenni otthon?
Spiolto respimat inhalálót használok és rettenetesen száraz a szám tőle. Soha nem volt ilyen, mit tudnék használni ellene? A citrom nyalogatás nem opció, az nem használ. A rágó csak egy ideig jó. Hosszabb távú megoldást keresek.
Sziasztok!
Aki kertbirodalommal játszik :)
Találtam egy jó összefoglaló oldalt, kis segítség a Kerteseknek! :)
Boldog Új Évet minden játékosnak! :)
21-es s5-ös kertbirodalmam eladó
3 kertje van a bonszai pár héten belül eléri a 9-es szintet 7 cserép van feloldva de még egyet fel lehet oldani zen pontért, 7-es gomba szint, 75 érme, aktív klán
érdeklődni a zikkzikk@freemail.hu-n
Sziasztok!
Megunt kertbirodalmat szívesen átveszek az egyes szerverről. Írj üzenetet! Köszi!
Sziasztok!
Megunt kertbirodalmat szívesen átveszek. Írj üzenetet! Köszi!
Helló.
Ha kertbirodalomról van szó és nem vagy prémiumtag,akkor szerdán és szombaton szokott jönni egy busz,vakondvölgyén és akkor a buszmegállóra kell rákattintani,akkor átkerülsz Kertesújfaluba,ahol a bal felső sarokban találod a virágárus üzletét,ott meg tudod vásárolni a kért termékeket,vagy pedig a piactéren. Ha esetleg szükséged lenne bármilyen termékre,akkor írj nekem és küldök szerződésben. Atis néven vagyok fent és az 1.-es szerveren vagyok regisztrálva. :) Üdv
Köszi!
79.-nél tartok,de azt hiszem be is fejezem! :D
TESSÉK:
Köszi! :D
Feladat lista kellene.
évek óta nem :) a farmeramat is a gyerek csinálja, ha eszébe jut, de inkább nem!
Mi lenne a kérdésed?
Sziasztok keresek kertbirodalmat bármelyik szervere jöhet , keres privátba
Anikó
sziasztok. segítsetek!61.feladatot hogy kell megoldani?Feladat: Készítsd el a kerti tavat a 6 kertitörpéért.
Most az vizivilágot kell megvenni vagy egy tavat a boltban???
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?