Kért már valaki bkv büntetésre részletfizetést, méltányosságot? (beszélgetés)
Az én bérletigazolványom is tavaly februárban lett véve,és sehol nem kötöttek bele,(sem az ellenőr,sem az akácfában)hogy évente le kell pecsételni,de én sem olvastam sehol,hogy annak lenne érvényességi ideje.
Ez így tényleg jogtalan,főleg hogy volt bérleted.
Tapasztalat, ismerősömnek irtam igy meg
Nem kell semmit mellékelni, mert nüntetés esetén ott van minden adatod mert az ellenőr leadja azt és a büntetésen azonositó/iktató szám
Köszi,ez nekem is tiszta sor,csak gondoltam hátha van valakinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata.
"Hitelt érdemlő" dokumentumot/dokumentumokat is csatolni kell,különben elutasítják.
Ebben tényleg az a szemétség,hogy csak egyeseket büntetnek meg. Tegnap is tele volt az akácfa utca diákokkal,jól öltözött normális fiatalokkal,kettővel előttem meg egy kb. 40-es kisgyermekes anyuka állt.
Itt valaki írta,hogy lejárt a bérletigazolványa. Annak nincs érvényességi ideje,legalábbis nincs rajta feltüntetve.
Kár ilyenek lovagolni hogy igy meg úgy szemetek
Felszáll az utas, én nem járok bkv-vel, és azonnal nyomuljon a jegyet érvénywesiteni
Akinek bérlete van, az nem kezdő az utazásban, ugynaúgy hozzá kell nőnie a bérletnek mint más igazolványnak.
Én a parkolási cégekkel és közteresekkel vívok többször, de csak akkor ha jogos
Ma megyek megint, elnyelt 700ft-omat az automata
Azonanl felhivtam onnan az ügyfélszolgálatot, igérték törlik ha megbüntet a park.őr. Megbüntetett.Meglátom mi lesz.
Ha elfelejtem valami miatt, kifizetem , bár káromkodok magamban.
Vérszívás az egész és a szép benne, hogy "nem tekinthetünk el a büntetéstöl"
Egyszer kifogásoltam valamit, utalva hogy adott esetben a köztársasági elnök adhat kegyelmet
Csak bűncselekmény esetén
Tehát ha bérlet otthon barad, érdemes megverni az ellenőrt , rendőrt stb. aztán kegyelemért folyamodni
Cím
T.BKV Ügyfélszolgálat
Ekkor itt és ott ennyire büntettek
Elismerve hibámat
vagyoni helyzetemre tekintettel sziveskedjenek részemre a maximális részletfizetés lehetőségét megadni
köszönettel
név cím, aláírás
Tértivevény vagy személyesen fel/átadni
Vettem egy kéthetes bérletet a büntetés napjától,(6 percel a büntetés után) és nem fogadták el az akácfa utcában mondván hogy utólag lett véve a bérlet.
Mutattam a csajnak egy tavalyi papíromat,hogy akkor is utána lett véve a bérlet több órával!!! és elfogadták. Csak vitatkozott velem,hogy akkor nem utána lett véve a bérlet. Mondtam neki,hogy ne mondja már hazafele 5 óra körül büntettek meg,és este 7 óra után vettük a bérletet,mutattam neki a 2000 ft-os bevételi pénztárbizonylatot.
Na mindegy,szóval részletfizetést kérek,csak nem tudom,hogy megy ez,mert még nem voltam ebben a cipőben.
Kért már valaki bkv büntetésre (16000 ft) részletfizetést,méltányosságot?
Milyen dokumentumokat csatoltatok,mennyi időre adják stb,tapasztalatokat kérnék.
További ajánlott fórumok:
- Mekkora büntetésre számíthatunk az ELMŰ-től? És az megkérhető részletre?
- Elmű-nél új szerződéskötés esetén, van lehetőség méltányosságot kérni a magas költség csökkentésére?
- Ha nincs valakinek világítása a biciklire, akkor mennyi büntetésre számíthat?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig
- Lakásvásárlási illeték megfizetésére mekkora részletfizetést kérhetek?
- A 2011-es adóbevallásom most készült el, elég sokat be kell fizetnem, kérhetek részletfizetést?