Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig (beszélgetős fórum)
Jaja, és abból akarok meggazdagodni, hogy autós matrica helyett motorost veszek:DDD
Annyira hamar összejönne a 2x1000 Ft-ből az a rengeteg pénz, főleg, hogy évente 2x veszek ilyet:DDDD
Mexikóban döglenél a napon, itthon meg árulnád a birtokot.....
😀
Nem hinném, hogy szerencse kérdése, inkább posta.
2x15 ezer, mert elmentünk vidékre, majd vissza is jöttünk a rossz matricával.
Ma meg kaptuk a levelet, hogy ki kell fizetni és kész.
Ez van. gondoltam, hogy nem lesz elengedve, de azért megpróbáltam. Nincs olyan szerencsénk az ilyenekben. Bezzeg ha tényleg csalók lennénk....
Ó basszus!
Így szeretlek Magyarország! 😣
Miért nem reklamálod meg?
A posta igazolja, mikor kézbesített.
Nem tudom, hogy van ez. Mi kaptunk ajánlottan 2 levelet (oda-vissza) matrica nélkül autóztunk.
Ebbe a levélben írták, hogy ha 30 napon belül nem fizetünk, akkor darabonként ötvenvalahány ezer a bünti.
Én ma vettem át három (!) darab ismételt felszólítást! És ezer százalék, hogy nem kaptam elsőt!!! Se értesítést arról, hogy jött esetleg első levelem.
Kész vagyok!
Nagyon örülök, hogy győzött az igazság és elég s 15-t befizetni, akkor is, ha luxusban élsz és megtehetnéd, hogy hetente kifizeted.
Ezért!
Nem kell magyarázkodnod.
Sok sikert!
Nagyon örülök, hogy győzött az igazság és elég s 15-t befizetni, akkor is, ha luxusban élsz és megtehetnéd, hogy hetente kifizeted.
Nekem most egy bankkal szemben kellett kiállnom magamért hasonlóért.
És már tudjátok is, hogy elég 15 ezret befizetni?
Hogy lehet, hogy azonnal kaptatok választ?
Nekünk írnunk kellett....
Tényleg!
Ezt elfelejtettem kérni:(
vagy, ha nem engedik, részletfizetés kérése.
Egyébként jó, ha szomszéd így elkeverheti, átveheti..postás meg főleg jófej
És miért nem fizetnéd ki? Megvárnád, hogy még több legyen? És akkor azt a sokat fogod kifizetni?
Azzal, hogy írunk egy kérelmet még nincs bebiztosítva az, hogy elengedik a tartozást. Ez egy próbálkozás, ha bejön jó, ha nem akkor fizetni kell.
Ez igaz, de akkor elküldik még egyszer ez hivatali kötelesség. Ha kétszer nem vette át annak is nyoma van, a visszaérkezett térti megy az iktatóba.
A t.nyitó írta, hogy az albérlet meg a leendő és első gyerek miatt nagy gond ez a bünti. Persze, én 15-öt sem fizetnék ki, nemhogy hatvanat, elvből, meg mert jogtalan -ha jogtalan a követelés, a linkelt homárposzt alapján van esély a pofára esésre sajnos. Azért is írtam amit, hogy írásban mihamarabb kérje ki a másolatokat. Egyszer egy pesti belvárosi parkolás végződött büntivel, először én is személyesen futottam neki, cinikus, bunkó, és pofátlan ügyintézés (és nem a hasonló stílusom miatt:-), az ilyeneket semmilyen szociális, emberi tényező nem hatja meg. Második nekifutás +2 nap, ment írásban. Akkor már át volt téve "fölsőbb szintre", lényeg, hogy 0 büntetés. Csakis írásban az ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Mekkora büntetésre számíthatunk az ELMŰ-től? És az megkérhető részletre?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Autópálya matrica: véletlenül elírtam a számot. Járt már így valaki?