Autópálya matrica: véletlenül elírtam a számot. Járt már így valaki? (tudásbázis kérdés)
Az úthasználati jogosultság szigorúan forgalmi rendszámhoz kötött, ezért amennyiben Ön rendelkezik az
ellenőrzés időpontjában érvényesnek tekinthető úthasználati jogosultsággal, kérjük ellenőrizze, hogy a
vásárláskor aláírt ellenőrző szelvényen, illetve elektronikus úton történt vásárlás esetén a visszaigazoláson
szereplő rendszám megegyezik–e a jármű tényleges hatósági jelzésével. Az úthasználati jogosultság
vásárlásakor az adatbázisba tévesen bekerülő adatokért az ellenőrző szelvényt aláírásával igazoló,
elektronikus szolgáltatás esetén az ellenőrző értesítést elektronikusan megerősítő személy a felelős.
Helytelen rendszám esetén, két karakter eltérésig ügyfélszolgálati irodáinkban lehetőség nyílik korrekciós
ügyintézésre (ennek helyszínen fizetendő költsége 1000 Ft), melynek részleteiről munkatársaink
készséggel nyújtanak felvilágosítást telefonon, vagy személyesen.
Ez az autopalya.hu-ról van:-)
Autópálya matricát vettem sms-ben. Véletlenül elírtam e számot, és így már nem a a mi rendszámunk szerepelt a bizonylaton. Erre csak utólag jöttem rá. Ma jött a csekk, hogy pótdíjat kell fizetni.
Járt már így esetleg valaki rajtam kívül?
További ajánlott fórumok:
- Autópálya matrica nélkül! S.O.S M3-M35
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig
- Autópálya matrica ellenőrzés
- Autópálya matricával vásárolt autóra meddig érvényes a matrica?
- Autópálya matrica
- Megbüntettek, mert állítólag matrica nélkül használtam autópályát. De volt matricám!