Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat? (tudásbázis kérdés)
nna, most néztem át a lemezeket és nem is találom :-(
lehet anyáméknál maradt, majd pénteken megyek oda és megnézem
szia !
szerinted lehet valahogy digitalizáltatni ?
dehogyis nem :dd
digitális változatban jó lesz :dd
Szóval továbbá az is kiderült csak a magyar hangja volt Esztergályos Ceciliának rajta
Eredeti : SYDNEY-ROME-AEROBIC-LP-Fitness-Dancing_W
most nézem tele van hibával...
sorry ...
sötét van...
Szóval..
Pofival összehozunk egy talit és akkor a szirének már meg lesz.
A Cili torna kicsit nehezebb.
Találtam egy nagyon kedves doktornőt aki tavaly összel megkérdezte a művésznőt , hogy nem akarja cd formátumban kiadni a tornáját esetleg, mert tőle is sokan kérték már , mire a művésznő azt mondta nem akarja , de ha a doktornő lemásolja a cd-t a jogdíjra igényt tart.
Na röviden ennyi.
A doktornő ráadásul azt mondja nagyon rossz minőségű a cd, nehezen érteni a feladatokat.
a mai nap ? hibátlan volt...
itthon hagytam a fogyi kajámat
délelött a munkám miatt nem ettem délben kimenten kinai kaját venni, köret nélkül.
vacsora meg leves volt ) A párom tortájábol épp egy falat... úgyhogy nem volt olyan vészes :)
És a cím:
Sydney Rome-Aerobic
:)
Vagy holnap?! ;)
A szirének vad helybenfutással kezdődik.
Karkörzésre nem emlékeznek. :(
Eldumáltuk az időd, pedig meg akartam kérdezni, hogy bírtad a mai napot?
:dddd
Valóban ezt mondta. szorít, szorít, szorít.. xd
Jócaka )
MilkásésTibicsokis álmokat )))))
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?