Sosem mertem megkérdezni ezt (beszélgetés)
Nàlam biztos,hogy nem mivel tavaly sterilizàltattam magam mivel nem szeretnèk gyereket.
A màsik nem bakteriàlis eredetű prosztatagyulladàst kaptam októberben ami a stressztől jött ki mivel apàm, anyàm most halt meg alig egy ève 5 hèt külömbsèggel. Egyèb kèrdès?
Te nagyfiu, hány gyerektartást fizettél, vagy akarsz a jövőben fizetni? Ne gyere azzal hogy védekezzen a nő, azzal se hogy homlokon spriccelted , mert a gyerek másképp is megfoganhat. Esetleg nem figyeltél amikor próbáltak felvilágositani az emberi szervezet működéséről?
Mielött visszaszólsz, megemlitem hogy saját tapasztalat és marha szerencsém volt ez-ügyben
A nemi betegség az semmi. Urológia, fertőzéstöl függő gyógyszerelés ha szerencséd van
Ha nincs, úgy jársz mint Lenin
Nem kell félni, "mersz fütyülni a templomban is" szokták a bátor emberre mondani
Szinte mindegyik ismertem eddig sokat gyerekkorom óta tehàt nem ilyen vadidegen lànyokra gondoljatok.
Csak kíváncsiság, tényleg semmi bántás. Ugye alkalmi kufircok, tehát ismeretlen 10 nőből átlag hány nő mondja azt hogy ja ha nem akarsz gumit akkor ennyi volt, viszlát?
Tényleg veszélyes amit csinálsz,ugye tudod?
Mindezek mellett az óvszert nem ismered, hát gratulálok. Az, hogy a nőcskék jól néznek ki, nem garancia arra, hogy kivel voltak tegnap-tegnapelőtt.
Köszi az èrtelmes hozzàszólàst.
Óvszerrel sosem szexeltem mert az csak a balekoknak való."
Valaki veri a billentyűdet a tudtod nélkül és baromságot irogat! Csaxolok!
Màrmint egèsz napra kettő mert egyedül leszek egèsz nap sőt mèg 1.-èn is sajnos.
A szilvesztert úgy érted, hogy egyszerre kettő?
Most az èvben összesen 18 lànnyal+mèg szilveszterre lesz kettő. Ès ez csak az èvben volt előtte meg nem szàmoltam de kb.18 èves korom óta kb. 60-70 ami alkalmi kapcsolat volt. Komoly kapcsolat is volt ami 8èv volt.
Sajnos elvesztettem a szüleimet🥲 januàrban így nem az alkoholhoz nyúltam hanem a lànyokhoz.
És amúgy sok nővel voltál? Mert ezt még nem írtad, csak van egy ilyen megérzésem... :D Tényleg érett férfira vallanak ezek a megnyilvánulások, nem csoda, hogy ennyien nem tudtak ellenállni.
Màr 33 èves vagyok ès nagyon sok nővel voltam ez idő alatt de az óvszert nem szerettem sosem.
Nemtudom mi ebben a meglepő.
Női szemmel nézve inkább az a balek, aki nem képes gumit húzni mindenféle idióta indokra hivatkozva. Úgy hangzol, mint egy 13 éves aki életében nem ért még nőhöz...
Óvszerrel sosem szexeltem mert az csak a balekoknak való. De amúgy ez,hogy jön most ide nem èrtem.
Mekem a tenyleg nagy farkuim onnan vettek a kotont, és egy Z-t elirtam.
Nem vagyok profi csak egy àtlagos pasi.
Profi ilyet nem mond . mysise
Köszönöm a vàlaszt,mindenesetre ez elèg èrdekes szàmomra így pasikènt.
Nekem is van olyan barátnőm,akivel mindent megosztunk egymással.Ő kimondottan szereti a sperma ízét,de ha társaságban feljön egy ilyen téma akkor persze nem, dehogy 😌
Nekem is volt àllandó kapcsolatom ès ő sosem engedte szàjba csak belè viszont volt sok alkalmi aki csak szàjba engedte punciba meg nem.
Tudod mi nők egy kicsit másképp gondolkodunk.Akit szeretünk, annak mindent megteszünk, hogy örömet okozzunk.Oda élvez ahová csak szeretné,akár a számba is , és boldogan lenyelem ha őt ez izgatja.Ha ő is szeret akkor ez fordítva is működik.
Vègre egy èrtelmes vàlasz.👍
Mindenki maga ízlése szerint szexeljen..az ágyban nem kell a társadalomnak megfelelni csakis a partnerednek. Ne erdkeljen a sok prűd álszent apáca és a helyi plébános alruhaba bújt perverz disznó se..Valaki ezt szereti valaki azt...én pl imádom lenyelni,és társai... sőt..sok olyan nő van aki letagadja hogy mekkora perverz csak hogy ne mutogassanak rá hogy mekkora egy.....
Jah,elnèzèst kèrek.Nem vagyok rà büszke de nem is szègyellem de ha a lehetősèg megadatik akkor èlek is vele. Az óvszer nekem sajnos elèg maceràs a mèret miatt elèg sokat kell vacakolnom vele.
A gumi nélkülre gondoltam, nem a sok partnerre...
Nem is vàgok csak szeretek minèl több csajt kipróbàlni.🫢
Erre mondjuk nem vágnék fel.