Kenyérleves recept

A Kenyérleves hozzávalói:
5 dkg zsír
4 szelet zsúrkenyér
1 fej vöröshagyma
15 dkg főzőkolbász
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 cs.petrezselyem
4 tojás
1 kiskanál vegeta
csipetnyi őrölt szerecsendió
1 kávéskanál ecet


A Kenyérleves elkészítési módja:
Megpirítjuk a zsíron a kenyérszeleteket és kiszedjük.A visszamaradt zsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és felengedjük másfél liter vízzel.Vegetával,szerecsendióval ízesítjük beletesszük a kenyérszeleteket.Hozzáadjuk a paradicsomot a zöldpaprikát a karikára vágott kolbászt,felforraljuk és az ecettel savanyítjuk.Végül egyenként beleütjük a tojásokat,lassú tűzön még 5 percig főzzük.Tálalás előtt meghintjük a petrezyelyemzölddel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kenyérleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook