Kekszes-mogyorós nápolyi recept
A Kekszes-mogyorós nápolyi hozzávalói:7 ostyalap
40 dkg porcukor
2 dl tej
40 dkg darált keksz
25 dkg margarin
10 dkg durvára vágott mogyoró
A Kekszes-mogyorós nápolyi elkészítési módja:
A cukrot egy lábasban felolvasztjuk, hozzáöntjük a tejet, simára felfőzzük. A tűzről levéve belekeverjük a margarint, majd a keksszel és a mogyoróval is összekeverjük. (Én a mogyorót húsdarálón daráltam le.) Az ostyalapokat megtöltjük ezzel a krémmel, zsírpapírral vagy fóliával letakarjuk, nehezéket teszünk rá, és 1 éjszakán át nyomatjuk. Másnap szeleteljük. Nagyon finom nápolyi.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. máj. 7. 17:08
A kekszes-mogyorós nápolyi elkészítési módja és hozzávalói.