Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Gesztenyés omlett recept

Gesztenyés omlett recept

Elkészítési idő 20 perc

A Gesztenyés omlett hozzávalói:
120 g főtt, áttört gesztenye,
120 g porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
2 tojás,
60 dkg darált mandula,
olvasztott vaj vagy margarin a sütéshez,
a tetejére durvára vágott dió vagy mogyoró


A Gesztenyés omlett elkészítési módja:
A gesztenyét elkeverjük a porcukorrral és a vaníliás cukorral, majd a tojássárgájával. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és óvatosan a gesztenyés masszához keverjük. Kevés olvasztott vajjal megkent teflonban az egészet megsütjük, tálalás előtt durvára vágott dióval és mandulávan megszórjuk.


Kategória: Tojásételek receptjei


A gesztenyés omlett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook