Kecskeméti állásajánlat (beszélgetés)
Mennyire igazad van. :)
Csak még egyáltalán nem voltam ilyen helyzetben, hogy munkát kelljen keresnem, csak diákmunka, az meg azért más, és és kicsit fura, hogy mikor hova adjam be a jelentkezésemet. :)
Köszönöm Sz.Bella Neked is a segítséget!
De most kicsit megtorpantam, hogy talán lehet, hogy mégis túl korai még!?
Köszi szépen. :)
Igen, amúgy én is úgy gondoltam, hogy korai még, mert jelenleg az utolsó nagy gyakorlatomon vagyok, és a tanító néni mondta, hogy minél hamarabb kezdjek el keresgélni, akár már ma. :)
Ötletem van még! :) Te is adhatsz be az iskolákhoz önéletrajzot (ezt nekem is úgy tanácsolták), s ha akkor nincs is hely, ha üresedés van, behívnak.
Meg talán a jobline-on szokott még lenni ilyen jellegű állás. De keress rá az ehhez hasonló oldalakra, képzés/oktatás fül alatt hátha találsz téged érdeklő állást! :) (Amúgy szerintem csak nyáron fogják meghirdetni ezeket az állásokat, még kicsit korán van. Akinek esetleg lejár a szerződése, azé júniusban fog!)
még nem néztem, de mindjárt megteszem :)
Köszi szépen.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy találjak magamnak állást Kecskeméten? Elsődleges állás a tanító állás lenne. Nyáron fogok végezni, szeptembertől szeretnék már elhelyezkedni Kecskeméten vagy a közelében egy általános iskolában.
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Elfogadnátok ezt az állásajánlatot? Teljesen tanácstalan vagyok..
- Elfogadjam a következő állásajánlatot?
- 4D uh. Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, esetleg Szegeden?
- Ti elfogadnátok egy határozott időre szóló állásajánlatot, ha közben gyermeket terveztek?
- Mit érdemes nyaraláskor Kecskeméten megnézni?