Elfogadjam a következő állásajánlatot? (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy volt,hogy április elsején kezdek az új munkahelyemen,de sajnos nem így történt!
Felhívott a munkáltató,hogy május elsejétől tudom elkezdeni csak a munkát,mivel hogy nem tudták elintézni a Munkaügyi Központban a papírokat!
Valamilyen támogatást fog utánam kapni a munkáltató a Munkaügyin keresztül és ez elsejétől lett volna érvényes.
Van egy kis kétely bennem ezzel kapcsolatban....,hogy fog-e jelentkezni vagy sem.......
Oké,köszi!
Szerintem is.
Sziasztok!
Úgy beszéltük meg a leendő munkáltatómmal,hogy mai nap folyamán fog hívni,hogy mit sikerült elintéznem a papírokkal kapcsolatban(e.ü. kis könyv,start plusz kártya stb....),de eddig még nem hívott!
Hétfőtől-szerdáig mondta,hogy külföldre utazik,így nem lesz elérhető.
Ha nem hív,akkor szerintetek felhívjam holnap?
Nem 6órás meló,hanem 8!
7-től 15-ig.
Április 1-én kezdek.
gratulálok a döntéshez!
mesélj, hogy milyen volt az első nap...várjuk a fejleményeket...
ennyi pénzt a hatórás melóért én is el fogadnék, ha csak hétköznap van, még úgy is ha nincs bérlet..stb...
Holnap reggelig kell visszaszólnom a munkáltatónak,hogy elvállalom-e vagy sem.
Úgy döntöttem,hogy mindenképpen megpróbálom.
Veszteni nem veszthetek semmit,sőt!
legalább van bejelentett állásod...
és ezután lehet még jobb is...
Ez igaz,de egy éve nem dolgozik.Mégiscsak több mint a semmi.
Most még én sem vállalok el nevetséges pénzért melót,de később nem tudom hogy lesz.
vállald el
ha te nem majd elvállalja más
viszont egyre messzebb kerülsz attól, hogy visszakerülj a társadalomba és ezáltal egyre nehezebb lesz
ha dolgozol sokkal könnyebb váltani, mintha nincs állásod
Nettó 71-18=53 ez a fizud. Most kapsz 28-at, a különbség akkor 25. Tehát nagyjából ezer forint pluszért dolgoznál naponta.
Még órabérnek sem a legjobb.
Kb 35 ezer ft a különbség a mostani jövedelmed, és a munkával keresett pénzed között.
Gyakorlatilag még napi 2000 ft-ot sem keresnél plusszba.
Ha neked ez megéri vállald el.
Nem mondta senki,hogy egy évig itthon ültem!
Csak annyit,hogy munkám nincs egy éve,közben suliba jártam levelezőn!
Szerintem nem variálok,csak a véleményetekre voltam kíváncsi!
Még mielőtt írtam már rég eldöntöttem,hogy elvállalom vagy sem!
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!