Karfiolpörkölt 2. recept


1kg karfiol
5dkg margarin
1kisebb fej vöröshagyma
2zöldpaprika
2paradicsom
kiskanál Piros Arany
késhegynyi pirospaprika
só
A Karfiolpörkölt 2. elkészítési módja:
A karfiolt kevés sós vízben félig puhára főzzük.A megtisztított,finomra vágott vöröshagymát apró kockákra vágjuk,majd egy serpenyőben felhevített margarinon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a pirospaprikát,az így kapott pörköltlébe beletesszük a rózsáira szedett karfiolt,a megtisztítoot,földarabolt zöldpaprikát,és a paradicsomot,majd puhára fözzük.Tálaláskor galuskát kínálunk mellé.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Grosshaus, 2007. jún. 11. 12:30
A karfiolpörkölt 2. elkészítési módja és hozzávalói.