Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Karfiol fehér mártásban recept

Karfiol fehér mártásban recept

Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 282 kcal

A Karfiol fehér mártásban hozzávalói:
20dkg burgonya
80dkg karfiol
1,5 tk.vegeta
1 ek.apróra vágott petrezselyem
Mártáshoz:
2dl karfiolfőzőlé
1db zselatinlap
2ek. aludttej
1/4 tk. őrölt szerecsendió


A Karfiol fehér mártásban elkészítési módja:
A megtisztított, kockára vágott burgonyát megfőzzük egy fél tk.vegetával ízesített vízben.A rózsáira szedett karfiol főzővizéhez hozzáadjuk maradék vegetát.Ügyeljünk rá nehogy szét főzzük a karfiolt.A főzőlét besürítjük a zseletin lappal.Óvatosan elkeverjük benne az aludttejet, megszórjuk a szerecsendióval, de már nem főzzük tovább.Egy tálon elrendezzük a karfiolt és a burgonyát, a karfiolra ráöntjük a mártást, és petrezselyemmel díszitjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A karfiol fehér mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook