Padlizsán tojással recept
A Padlizsán tojással hozzávalói:25 dkg padlizsán
5 dkg vöröshagyma
1 ek étolaj
3 db tojás
10 dkg karfiol
só
ételízesítő
A Padlizsán tojással elkészítési módja:
A finomra vágott vöröshagymát olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt. Sózzuk, ízesítjük, egy deci vízzel felöntve pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk és krémesre keverjük a padlizsánnal, amit előtte kihűtöttünk. Teflon serpenyőben lepényeket sütünk belőle. Ketchuppal vékonyan megkenve finom
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. febr. 13. 13:47
A padlizsán tojással elkészítési módja és hozzávalói.