Karfiol burgonyával recept


Két kisebb vagy egy nagy burgonya; 3-4 rózsa karfiol mérettől függően.
A Karfiol burgonyával elkészítési módja:
A krumplit megpucoljuk, apróra felszeleteljük és bő vizben odatesszük főni. A karfiolt minél kisebb rózsáira szedjük alaposan megmossok, és szintén feltesszük főni. Ha puhára főtt, akkor a botmixer mérőedényébe tesszük és jó alaposan összeturmixoljuk.
Ha lehet kerüljük az egy edényben főzést. Mert a karfion főző levét nem szabad felhasználni a puffasztó hatása miatt.
Én Sinlac (rizs és szentjánoskenyérmag kivonat alapú pép) -ot tettem hozzá, attól enyhén édeskés izű lett.
Kategória: Bébiételek receptjei
A receptet beküldte: fildus, 2009. aug. 8. 22:33
A karfiol burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.