Karamell krém recept

A Karamell krém hozzávalói:
10 dkg kristálycukor
3 dkg víz
2 dkg vegyes virágméz
4 dkg vaj
10 dkg habtejszín


A Karamell krém elkészítési módja:
Egy kisebb lábasba tesszük a cukrot, a mézet, a vizet és keverés nélkül, közepes láng fölött karamellizáljuk. Egy tálkába tesszük a vajat, a tejszínt és mikróban összeolvasztjuk őket. Ha a karamellánk szép aranybarna, hozzáöntjük a tejszínes vajat, és folyamatos keverés mellett 1,5 percig még a tűz fölött főzzük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A karamell krém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook