Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Karalábés rakott hús recept

Karalábés rakott hús recept

A Karalábés rakott hús hozzávalói:
4 szelet (kb.50 dkg) sertéscomb
4 db karalábé
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
2 evőkanál olaj
1 csomó petrezselyem
liszt
só, őrölt bors
a tál kikenéséhez baj


A Karalábés rakott hús elkészítési módja:
A megmosott hússzeleteket kissé kiverjük, sóval meg őrölt borssal megszórjuk, lisztbe forgatjuk és az olajban mindkét oldalát átsütjük. A megtisztított karalábékat hasábokra vágjuk, egy kevés sós vízben kissé megpároljuk, majd lecsepegtetjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleterítjük a karalábé felét, rátesszük a sült hússzeleteket, és befedjük a maradék karalábéval. Tetejét megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel és meglocsoljuk a tojássárgával simára kevert tejföllel. Előmelegített sütőben megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A karalábés rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook