Tejfölös húsos kifli recept
A Tejfölös húsos kifli hozzávalói:8 kifli
20 dkg pörkölt maradék
1 dl tejföl
3 keménytojás
1 kis fej vöröshagyma
csipetnyi só
őrölt bors
majoranna
1 kiskanál mustár
A Tejfölös húsos kifli elkészítési módja:
A töltött kifliket előre elkészíthetjük. A kifliket hosszában félbevágjuk, és a közepüket kivájjuk. Ezután a pörköltmaradékot a meghámozott keménytojásokkal együtt megdaráljuk, majd a masszát a megtisztított, megreszelt vöröshagymával, sóval, őrölt borssal, majorannával meg a mustárral jól összedolgozzuk, és a kivájt kiflikbe töltjük. A töltött fél kifliket a másik kifliféllel beborítjuk, egy tűzálló tálra fektetjük, és alufóliával lefedve hűtőszekrénybe tesszük. Fogyasztás előtt a töltött kifliket a tejföllel meglocsoljuk, és forró sütőben 2-3 percig sütjük.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. jún. 8. 20:03
A tejfölös húsos kifli elkészítési módja és hozzávalói.