Kaptam egy furcsa sms-t. Mit tegyek? (tudásbázis)
Igen, szerintem is pofátlanság, meg ez a fenyegető hangnem az EOS Faktor sms-ében, mi az, hogy én hívjam fel őket a saját érdekemben(!!!) ha valami akarnak ők hívjanak, azt se tudom mi ez, emelt díjas-e a hívás...stb. Agyrém az egész!:)
Na mindegy azt már tudom, hogy a szám előző tulajdonosa eléggé el volt adósodva, nem csodálom, hogy számot cserét!:)
Szerintem írj nekik válasz sms-t!!! Milyen dolog, ez ők akarnak valamit és sms-t írogatnak??? Egyébkén ez egy követelést kezelő cég!
Nálunk is ugyanez volt mikor novemberben új telószámunk lett, új szolgáltatónál! Én akkor megkérdeztem a szolgáltatót, hogy nem lehetne-e tenni valamit a felesleges zaklatások ellen, erre ők felajánlottak egy számcserét, csak ezzel az a baj, hogy a szolgáltatók forgatják a számokat, és soha nem lehet tudni kié volt előtte!!!
Jó, oké felhívom őket, de olyan nehéz felfogású emberek dolgoznak ott. :S
Olyan bosszantó, hogy zaklatnak, és nem értem, hogy a már egyszer kitöröltek a rendszerből, miért írnak még mindig.
Azt hiszem ebből számcsere lesz!:(
Szerintem hívd fel őket is, és magyarázd el a dolgok nekik is.
Esetleg az Intrumnak is szólnék újból...
Kb. 1 évvel ezelőtt vettem egy új telefont ezzel együtt új számom is lett. Kezdetben az Intrum zaklatott, szinte minden nap kaptam tőlük sms-t, megelégeltem felhívtam őket, akkor azt mondták, hogy a telefonszám előző tulajdonosa tartozott nekik, de kitörlik a számot a rendszerből. Na azóta még vagy 20-25 sms-t kaptam tőlük...
Ma meg valami EOS Faktor írt, hogy a saját érdekemben hívjam fel őket azonnal.
További ajánlott fórumok:
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- 99%os étcsokit kaptam. Kacagva dobjam a kukába vagy tegyek vele egy kínkeserves próbát?
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?
- Mit tegyek? Állást kaptam, de nincs aki a fiamért menjen suliba. :-(
- Összekaptam a csaj haverommal/barátommal. Mit tegyek?