Mit tegyek? Állást kaptam, de nincs aki a fiamért menjen suliba. :-( (tudásbázis)
Olyan nincs!!!A házirendbe az egyik pont az volt, hogy ha nem érsz oda a gyerekért, köteles vagy őket telefonon értesíteni (ez ugye természetes), és ebben az esetben negyed órát tudnak még várni...
Nem szólok érte, mert nem ide valósi vagyok, és ezek nem állnának mellém, úgy ahogy más problémával kapcsolatban sem tették...ezek mindenre bólogatnak, jó, persze....aztán mikor az utcán találkozol velük, és szóba kerül az ovi, fel vannak háborodva, de ott nem mernek szólni, sőt....
A kisfiam 2,5 évesen ment oviba (na hát abból is mit kihoztak), kb. egy év múlva mentem érte, az ovónő osztogatta a papírt, hogy kirándulni mennek...hű megijedtem, még soha sehol nem volt nélkülem stb., onnantól kezdve mindennap elmondta az ovónő, hogy nem muszáj elengedni, a kicsiket nem szoktuk elvinni...mindennap...de a gyerekem már tervezte ki mellett fog ülni a buszon, mit fog magával vinni stb...mondtam ok, megkérdezem a többi anyukát....hát inkább ne tettem volna....válaszuk: a kicsiket nem szokták elvinni, az ovónő is mondta...majd jövőre stb.Döntöttem elengedem, hiszen azért vannak az ovónők, hogy vigyázzanak rájuk, és ha már behülyítették a gyerekemet, igen is vigyék el és vigyázzanak rá, akármilyen kicsi...Na a lényeg a lényeg, elengedtem, jól érezte magát, és teljesen épen megérkezett (nem úgy mint a nagyobbak, az egyik nagycsoportosnak a feje repedt fel, a másik leesett valami játékról kiverte a fogát stb.)Ennyit erről....
Sziasztok!
Nálunk pl. a gyerekeket az oviból fél négykor kitessékelik, ha jöttek érte ha nem, ha nem, akkor felöltöztetik őket és így télen nagykabátban sapka, sál ott állnak és már alig várják az ovónénik, hogy valaki jöjjön értük....
Ha valamilyen ünnepet le kell dolgozni, és ezért szombaton is van ovi, akkor csak d.u. egy óráig!!!!Utána???Nem értem őket, meg a nyári szünetet sem, nyáron két hónapra bezárják az ovit, nyári szünet gyanánt....ügyeletre semmi lehetőség!!!!!Hogy lehet így dolgozni????
Szia Babetthopp! Az egyik rokonom pl. más közösségi portálon adott fel hírdetést, így akadt egy friss nyugdíjas nőre, aki aztán amikor kellett elgardírozta a Lányát.
Hátha....
Minden jót!!!
szia!:)
komolyan????ez hogy lehet? 4-kor el kellett vinni minden gyereket?
Csak egy ötlet:
Kérd meg az egyik osztálytársának a szüleit-akivel jóban vagy, hogy vigyék magukkal a fiada(ha ez nem okoz számukra problémát) és munkaidő végén érte mész. Reggel meg esetleg te viszed az ő gyereküket be.
Nálunk ez volt-és működött.
Mennyi idős a gyerek? Mert ha már elég érett, hogy egyedül hazajöjjön, akkor az is megoldás lehet. Messze van a suli?
Én kb 9 évesen már egyedül jöttem, mentem, sokszor osztálytársakkal, akik arra laktak. Bár igaz, anno más szelek fújtak. Talán jobban meg lehetett bízni a gyerekekben, mert nem volt ennyi rossz dolog, mint ma.
Biztosan van ügyelet a suliban fél 5-ig..esetleg 5-ig!
Ismerős fiatal lány esetleg fiú nincs a közeletekben aki tudna ebben segíteni?
Én az ilyet úgy oldom meg, hogy az osztálytársáékhoz megy amíg haza nem érek..vagy ha épp ők szorulnak erre az ő lányuk jön hozzánk!
További ajánlott fórumok:
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- 99%os étcsokit kaptam. Kacagva dobjam a kukába vagy tegyek vele egy kínkeserves próbát?
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?
- Összekaptam a csaj haverommal/barátommal. Mit tegyek?
- Még mindig nem kaptam meg a novemberi és a decemberi fizetésem, mit tegyek?