Összekaptam a csaj haverommal/barátommal. Mit tegyek? (tudásbázis)
Szaggasd meg a ruháidat és legalább egy brillköves gyűrű, annyi szál vörös rózsával ahány éves, persze letérdepelve és könnybe lábadt szemmel, közben Petőfi egyik legszebb szerelmeteges versét szavalva és mélyen a szemébe nézve....minimum.
Ha és amennyiben nem így történne én többet szóba sem állnék veled:)
Na!
Már kezdett frusztrálni hogy ennyire lazán tolod a témát, miközben ilyen kényszeres szövegeket nyomsz.
Mégis kerek a föld!
akkor nem valószínű, hogy most egész este még rajtam fog idegeskedni? Vagy talán pont így jó, hiszen várja hogy hívjam, írjak neki (ő írt nekem nemrég, leírta, hogy kiakadt)
tehát egyszóval most ő várhatja, hogy majd visszaírok neki, hogy hát nem is úgy akartam meg bla-bla-bla?
Ha igazán ismered tudod mit kell tenned, ha igazán ismer nem kínoz sokáig...
Nem tudod akár ma este személyesen felkeresni?? Ha ez nem szokás nálatok, akkor ez biztos meglepné...
Vigyél béke sütit vagy amit szeret, de mindenképpen kettőtöknek vidd!!
Azt a hülye "játékot" játszottuk, hogy ő, persze csak hülyeségből nem szól hozzám. Aztán erre én rákontrázva nem csak hogy nem szóltam hozzá, hanem (mivel 3an voltunk egy helyen) a másik valakivel beszélgettem, bevontam a beszélgetésbe, őt meg mellőztem.
Szóval ártatlan kis..hát nem játék, és nem is tréfa, mert bár én azt hittem hülyül, de komolyan megsértődött.
Mit tegyek? Hívjam fel most este, vagy holnap személyesen? Egyértelmű, hogy személyesen...csak nem-e addig meg még jobban megharagszik, hogy meg sem akar hallgatni...??
(Igazából személyesen tudnék neki olyan szépeket mondani, meg olyan dolgokat, hogy fontos nekem, hogy mit jelent számomra, telefonon ezeket azért nehéz...)
Csak nem-e reggelig/holnapig mégjobban berág rám?
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- A legjobb haverommal elcsattant egy csók, meg még történt egy-két dolog, ugye ezzel nem ronthatom el a barátságunkat?
- Volt egy összeszólalkozásom egy jó haverommal, nagyon felhúzta magát, majdnem verekedés lett, és sajnos bokszoló volt.. mit csináljak?