Káposztás rántotta recept


- fejes káposzta
- hagyma
- tojás
- só
- bors
(aki nem fogyizik, az rakhat bele fini kolbászt!)
A Káposztás rántotta elkészítési módja:
A káposztát vékony csíkokra vágom a hagymával együtt. Először a káposztát kevés olíva olajon egy serpenyőbe félig megdinsztelem, majd hozzá adom a hagymát is és még dinsztelem együtt őket. Ha megdinsztelődött (aki nem fogyizik, ilyenkor adja hozzá a karikára vágott kolbászt)megborsozom az egészet majd hozzá adom a felvert tojásokat, amit sóval vagy vegetával ízesítek. Ezután már csak meg kell sütni olyanra ki milyenre szeretni a rántottát!
Ha valaki szereti a fűszeresebb ételeket, bátran tegyen bele pl. majorannát, kakukkfüvet, oregánot..., ki mit szeret.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: tinell, 2010. febr. 19. 14:08
A káposztás rántotta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.