Káposztás hús recept
100 perc
A Káposztás hús hozzávalói:
édes+savanyú káposzta
sertéscomb,oldalas,vagy csülök
hagyma,fokhagyma
paradicsompüré
só
bors
majoranna
fűszerpaprika
A Káposztás hús elkészítési módja:
Megpirítom kevés olajon az apróra vágott hagymát,paprikával megszórom és gyorsan vizet öntök hozzá/nehogy megkeseredjen a paprika/.Jó sűrűre megpárolom,kiforralom a vizet alóla.Majd ráteszem a húst,amit megpörkölök.Kicsi vizet öntök alá.Közben szálasra felvagdosom a káposztát,és mikor a hús félpuha, hozzáadom a kétféle káposztát.Annyi vizet engedek rá ami ellepi.Hozzáadom a fűszereket.Fedővel letakarom.Kb;1 óra főzés után beleteszem a paradicsompürét,fokhagymát.Jól összeforralom és kész!Jó étvágyat!Finom,laktató kaja!
Ha valaki szereti a tejfölt tegyen rá,mert azzal isteni!!!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ilus74, 2008. szept. 27. 17:16
A káposztás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.