Kalóriaszámlálás- fogyás, tippek, bevált taktikák... (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
Hamarosan kalóriaszámlálós fogyókúrám végére érek. 10-et akartam leadni most 8-nál járok. Napi 900-1000 kcal között eszem. Attól félek, hogy ha visszaállok 1500-ra ami elvileg a napi szükségletem hízni fogok. Van erre valami módszer vagy jól bevett szokás, hogy lépcsőzetesen, vagy hogyan kell visszaállni?
Köszönöm! Anita
Bocs, a kakós csigából 1 db ennyi, 100 g 494
Szóval összesen 676 kcal
A kakaós csiga 256, a pogi 102, a joghurtra 80-at írtál = 438 kcal
Egyébként a google-be ha beírod, hogy pl. kakóscsiga kcal egyből kidobja, de van jó pár kalóriatáblázat is a neten.
Egyébként szerintem ez nem sok, csak szerintem önmagában a kalóriákat számolni elég értelmetlen. Sokkal fontosabb, hogy mit eszel. A finomított lisztből, cukorból készült péksütiket célszerű teljesen kiiktatni, ha fogyni szeretnél (meg amúgy is... a tápértékük kb zéró)
sziasztok segítség! a reggelim ez volt:
sajttal szórt pogácsa (50 g), nincs ráírva a kcal
kakaós csiga (100 g), nincs ráírva
és egy natúr joghurt, ez szerintem olyan 80 kcal
szóval így mennyivel számoljak?
köszi
kedves levelezők!
hová tüntetek?
dolgoztok?
nem olvastátok máég a fiataloknak írt üzenetemet?
sok sikert!!!
Sziasztok Fiatalok!
aki nem tudja annak.
a spárga nagyon kis kcal zőldség.sós vízben puhára párolva,levét meginni támogatja az egészséget.Probáld ki,sűrítésnek a turmixolt spárgát használd.semleges ízű!ami ízlik avval ízesítheted.
sziasztok FIATALOK!!! de szupi,h rátoktaláltam.magamról annyit,h Én nagyi vagyok.
Ne engedjétek elszállni a kg-okat!50-60felett sok gondot tud okozni. mint hűséges társ úgy tapad RÁD a +kg.nem hagy el, bármennyire is dolgozol rajta csak nagyon kemény dolgok szigorú betartásával néhány KG.-az eredmény.VIGYÁZZATOK az egészségetekre!Csak újra születés árán kaphatsz megint.TARTÓS FOGYÁST!!! nem koplalást!!!!! Nagyi
önfegyelem...de sokszor nehéz megállni
meg az eddig pld. disznó, v marha húsból készült ételekbe pulykahúst tenni
pld. töltött paprika, fasírt, francia saláta stb...
Sziasztok!
Hová tűntetek? Mindenki elfogyott? Csak nekem van még miből leadnom? :(
Sziasztok!
Még itt vagyok nem tűntem el! Lehet, hogy az ötleteim jók a kajákat illetően, de az akaraterőm pár napja közelít a nulla felé. Így nem is fogytam, mert esténként bekajáltam. Egyébként a 600kcal-t max 3 hétig lehet, utána át kell állni valami ésszerűbbre! Azt hiszem nemsokára én is ezt fogom tenni...
Hewniki: Ha csak 600 kalóriát eszel még mindig,akkor nem is csodálom, hogy nem fogysz már...
Én a 90 napost csináltam,a legdrasztikusabb időszakban is kb.700- 800 kalóriával,de aztán lassan feltornáztam 950-1100 kalóriára.És fogytam majd 20 kg-t 3 hónap alatt....
Azóta annyit változtattam hogy már nem a 90 napos elveit követem és 1300 kalóriát eszem és mégis is fogyok....2.5 hét alatt kb. 3 kg ment le.Így 99-ről 77-re sikerült fogynom.
Ne csináld a 600 kalóriásat....Egyszer én is csináltam pár éve....Vashiány, majdnem ájulás, visszahízás!
A lényege az volt az egésznek 1200 kalória /nap
reggel 1 szelet piritós ,vagy egy zsemle melegszendvicssütőben átsütve,Kb reggel fél 7 kor.9-fél 10 körül 1 joghurt vagy 100 kcal valami ebéd 12-12,30 között ha nem lehet tudni a pontos kcal át akkor én mindig csak egy kis maréknyit ettem és ha passzolt mellé saláta abból dupla annyit és így jóllaktam majd fél 4 körül megint csak 100 kcal vagy csak egy kávé capuccino és 6 körül vacsora 300kcal ebbe belefér egy kiskifli bögre tej két szelet /kocka alaku/rozykenyér felvágottal 1-1 szelet paprika paradicsom vagy a nélkül.A lényeg hogy kb 3 óránként és napi 1200kcal betartva.Havi 2 kiló megy le kb de az tuti lent marad.A 100kcal tízórai vagy uzsonna lehet édesség de akkor az max 2 kocka vagy számold ki így nem leszel kiéhezve az édességre de még így sem egyszerű.
hajrá!!!
:)
Pepe eltűnt...