Vastag kar fogyasztására tippek? (beszélgetős fórum)
Akkor te is élő ellenpéldája vagy annak, hogy mindenki szerint más a jó.
Ez így van a fogyókúrával is, az edzéssel is. Egyik szerint ez a jó, másik szerint meg az, mindenki döntse el, hogy neki melyik válik be jobban!
Jó neked, hogy szálkás a karod, ügyes vagy és gratulálok! (:
Kis súlyokkal, magas ismétlés számmal << pont ezt nem helyeslik a testépítők, akik nyilván az izmokra mennek. Úgy látszik, hogy te is (Anonima).
Az a hatásos és a "helyes" technika, ha nagyobb súllyal, kevesebb ismétlésszámmal csinálod, ekkor fejlődik az izom.
Ezt pedig úgy kell, hogy megkeresed azt a súlyt, amiből pár emelést tudsz csak csinálni, s ettől a súlytól valamivel kevesebbel kezded az ismétléseket, folyamatosan növelve a súlyokat, ahogy bírod. Így lehet fejlődést elérni.
Ezt mondják legalábbis a teremedzők, személyi edzők.
Én is így csináltam egyébként és tényleg nagyon hatásos, gyorsan lehet vele szálkásítani!
Szia!
25cm a karkörméretem,a következőkkel értem el:
Rubint Réka felsőtest edzései.
Add önmagad 3 30 perc felsőtest
Napi 20 perc önmagadért 20 perc felsőtest
Először csak 0,5kg-s súlyzókkal,később mikor már ment emeltem a súlyon.
Taterek Rezső oldaláról le lehet tölteni egy zsírégető köredzést ami 60 perces.
És tök jó zsírégető gyakszik vannak karra benne.
Nem muszáj diétázni hozzá,elég ha odafigyelünk a szénhidrátbevitelre és torna kis súlyokkal magas ismétlésszámmal.
Szia! "Gyakorlatokkal", tehát edzéssel szálkásítani fogod és nem vékonyítani, mert a zsírrétegtől vastag! Ha tornázol a karjaidra, akkor kialakul majd egy szép forma, de a zsír miatt nem fog látszódni, tehát hajrá fogyókúra, és semmi plusz zsír, cukor, stb. Meglátod, idővel a karod is vékonyodni fog! Az enyém is vastag volt, nagyon utáltam, amikor felemeltem oldalra a karjaimat, alul meg tudtam markolni a "denevér szárnyaimat", de 3 hónapja életmódot váltottam, ami egy fogyókúrával indult, azóta nagyon sokat vékonyodott, most már tetszik is! (;
És mivel a zsír és a feleslegesen visszatartott víz nagy része "leolvadt", már kezd szép formája lenni, mert az idő közben megformált bicepszem, tricepszem gyönyörűen látszanak. (:
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Csak a hasam, derekam akarom fogyasztani
- Rokonomat vastagbélgyulladással kezelik, az orvosok azt mondják, hogy zsírszegény kekszet lehet fogyasztania.Mit tudnátok ajánlani?