Rokonomat vastagbélgyulladással kezelik, az orvosok azt mondják, hogy zsírszegény kekszet lehet fogyasztania.Mit tudnátok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
9. cdc0a19a9c
2010. ápr. 4. 10:37
nagyon kényes dolog egy vastagbélgyúlladás. az olyan betegnek szednie kell B1 B12 vitaminokat mert köztudott hogy a szervezet a vastagbélben termeli meg a szervezetszámára szükséges b vitaminokat. igy mivel sürün gyülladásban van a bélrendszer igy nem szivódik fel a szervezetszámára létfontosságú ásványi anyagok és felléphet hiánybetegség is.szerintem is jók a kopakekszek mert nem iritálják a bélrendszert és megmarad a szervezetben és beépül. többet ha még érdekel mást szi erzsi
8. Katalin1962
2009. nov. 6. 19:24
A korpovit és a kolevit jó szerintem. Mindenhol a korpás kekszeket ajánlják.
7. Tündér69
2009. nov. 6. 19:20
Az U vitamin minden gyulladást megszüntet a szervezetben. Próbálja meg, édesanyámnak attól múlt el a krónikus gyomorhurutja.
6. Monacsaj23
2009. nov. 6. 19:08
Csak azt meg nem közölték,hogy mi az amit igen.S így gondoltam,hogy megpróbálok utána járni.
5. Monacsaj23
2009. nov. 6. 19:06
Azt mondták,hogy a háztartási kekszet nem ajánlják.
4. DuciJucika
2009. nov. 6. 19:04
A háztartásit és a korpovit kekszet tudom ajánlani.
3. Monacsaj23
2009. nov. 6. 18:59
Mindenféleképpen megnézem,köszi a hozzászólást.
2. nexike
2009. nov. 6. 18:50
Azt hiszem van egy kolevit nevű keksz! Olyan mint a korpovit, a győri gyártja, csak ez koleszterin szegény!
1. Monacsaj23
2009. nov. 6. 18:46
Rokonomat vastagbélgyulladással kezelik, az orvosok azt mondják, hogy zsírszegény kekszet lehet fogyasztania.Mit tudnátok ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Miért erőltetik a zsírszegény tejet?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?