Régi, bevált, tuti tippek a fogyásra, villámdiéták... (beszélgetős fórum)
Az emberi szervezet igen igen régen kialakult már...sőt anantómiájában ,és élettanában semmit nem is változott az elmúlt ezredekben...Így azt hiszem mi öregek ugyanúgy fogytunk,és fogyunk,mint a fiatalok,ugyanis a test törvényszerűségei egyformán hatnak ránk:)Nincs új a nap alatt ,legfeljebb egy újszülöttnek minden vicc új:)
A fogyás titka??Kevesebb kalóriabevitel naponta mint a napi kalóriafelhasználás!És innentől lehet szép neveket aggatni rá,de a lényeg ugyanaz☺
Na csak azért kérdezem, mert már mindegyikből a 2. doboz felénél tartok és még semmi.
De nem gond, iszom tovább:)
Ezek azok az algaporok, amiből reggel és este kell
Inni?
Sziasztok!
Ez a téma engem is érdekelne.
Én kétszer tudtam sokat fogyni eddig.
A 90 napossal, gyorsan és látványosan, csak sajnos ugyanolyan gyorsan és látványosan visszajött:(
Előtte néhány évvel pedig úgy, hogy alig ettem. Reggel egy édesítős kávé, délben egy kefír, vagy joghurt, délután 4-kor egy kifli, egy szelet sonka, egy paradicsom.Egész nap 1,5 l ásványvíz. És minden nap tornáztam! Így nagyon sokat fogytam, tartósabb is volt. De most valahogy nincs erőm ehhez. Pedig jó volt, mert néhány hónap alatt minden édes és zsíros ételtől úgy elszokott a gyomrom, hogy rá sem tudtam nézni.
Van egy fórum 50 felett hogyan fogyjunk...vagy valami hasonló...ott sok mindent találsz!:)
szöszi71-nek igaza van..én tudom ajánlani a pilates tornát
Szia!
Tudok javasolni egy nagyon jó fogyókúrát amivel nem kínzod magad, csak oda kell egy kicsit figyelni.
Az édességet teljesen ki kell iktatni és a cukros dolgokat. Este 6 után ne egyél, és természetesen a heti rendszeres 2-3-szori mozgás ami fontos hozzá.
Én ezzel a módszerrel fogytam anno 2 hónap alatt 10 kg-ot és egyáltalán nem éheztem.
Nekem ez vált be. Semmiféle kínzó diétának nem vagyok a híve.
További ajánlott fórumok:
- Új Norbi villámdiéta
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Kalóriaszámlálás- fogyás, tippek, bevált taktikák...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Ki milyen villámdiétával, mennyi kg-tól, és hány nap alatt szabadult meg?
- Parkoláshoz bevált tippek?