Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! (beszélgetés)
én az 5-ösben leírt diétával foglalkoztam, és nem veled.
ha kritikának érzed, annak szerintem oka van, de a kritikából lehet tanulni, már aki nem szeméyes sértésnek veszi és hisztivel reagál, hanem elgondolkodik a tényeken. a te döntésed, melyik viselkedést választod. :)
Kösz a jó tanácsot!
Tudom,hogy mire van szüksége egy gyereknek,ha hiszed,ha nem!
Amúgy ha valaki végre normálisan elolvasná a hsz-okat,akkor a következőt írtam:
2009. Szeptember 15.-e óta nem diétázok(ezt akartam csak leírni,de ebből az egy hsz-ból meg ez lett).
Ez azt jelenti,hogy a várandósság kezdete óta rendes húst,zöldségeket és gyümölcsöket is eszek(ez utóbbi kettőt a saját kertből és nincs permetezve.
Tudom,hogy mi egészséges és mi nem.
Majd ha egyszer diétázok még,eszembe fog jutni,hogy párizsit akkor se egyek!
Remélem ezután már a topik címével foglalkoztok és nem velem.
a másik a kétszersült.. a kétszersült az a normál kenyér, plusz egy csomó cukor. nem gondolkoztál rajta, mitől olyan édes?
a kétszersült totál egészségtelen és diétában tilos. komolyan nyakoncsapnám egy lapáttal, aki ilyen diétákat terjeszt. az emberek meg csodálkoznak, hogy rákosak lesznek 50 éves korukra, mikor csupa feldolgozott élelmiszert esznek...
hát sztm ha párizsin élsz, akkor inkább ne szoptass, annál még a táp is jobb
a gyereknek vitamin, ásványi anyag meg rost kell, nem olcsó szójával turbózott húsipari hulladék...
arról nem beszélve, aki már látott húsüzemet, az tudja, hogy a párizsibe meg a virslibe minden sz*rt beleraknak, agyat, körmöt, porcokat, épp csak a zoknijukat nem darálják bele.
igénytelen préselt hulladék mind a kettő! fuj.
Villámdiéta: csak arra jó, hogy a fogyókúra elején a kezdeti "lökést" megadja az embernek...
Ha utána ugyanúgy eszel majd, mint régen, a kilók duplán jönnek vissza.
Én ugyan még sosem próbáltam, (bevallom, el sem olvastam, mit kell enni), de ha tényleg párizsi is van benne, valóban gáááááááááááááz:)
Ha elolvasnád feltételes módot írtam először is,hogyha ő is szeretné!
Az első hsz-nál pedig írtam,hogy ha a kislányom úgy gondolja nem kéri már a tejcsit!Tehát az Ő választása természetesen.
Amúgy elég nehéz lenne úgy megszoptatni ha Ő nem akarná!
Na de nem menjük bele ilyen meddő vitákba!
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől