Adnátok tippeket a fogyáshoz? (tudásbázis kérdés)
A marék mogyoró tudod rengeteg kalória. Egyél húst vagy tojást vagy halat zöldségekkel ebédre, a köretnek csak a fele legyen kis barna rizs vagy bulgur vagy durumtészta, de maximum szárazon hat deka, a többi zöldség. Vacsorára eheted ugyanezt, de csak zöldséget és fehérjét, más nem kell hozzá.
Ne fogyókúrázz, alakíts ki egy újfajta étkezést a hátralévő életedre. Gyümölcsök helyett pedig a nyers zöldségeket részesítsd előnyben, ne nassolj, sportolj heti háromszor legalább egy órát, jó izzadósat, amit kedvelsz: a tánctól a túrán keresztül a futásig. Két liter víz.
este 9-kor már leginkább semmit :)
Írj naplót, ott vezetheted azt is hogy mit eszel és segítünk ha látjuk hogy vmi nem okés ;)
Este 9 előtt a banán és mogyoró majd 700kal.Az sok szerintem,bár nem tudom,mennyi a napi kalóriabeviteled.
Szerintem ha elhagyod az édességeket,akkor a heti ötszöri mozgással szépen fogyhatsz. A lényeg,hogy ne vond el magadtól a tápanyagokat.A fehérje,szénhidrát,zsír kb.20,50,30%legyen) ehhez vezethetsz a neten található kalória-táblázatot,1-2 nap próbáld ki,és meglátod,hogy egy-egy élelmiszernek milyen a tápanyageloszlása.Persze ez csak tipp. Sok sikert!
Bármit, amiben nincs szenhidrat.
Amúgy sajnos az a tapasztalatom, hogyha már lement x kiló, akkor bizony változtatni kell vagy a mozgáson (mennyiségben vagy minőségben emelni) vagy az étkezesen. (Kevesebb kaloria vagy alacsony ch) Ugyanis a szervezet hozzászokik és már nem leszel fogyasi szakaszban hanem egyszerűen stagnálni fogsz.
Bocs, de te hány fórumot indítasz, ahhoz, hogy lefogyj:-)
Szerintem mindent tudsz, haladj tovább az úton, sok sikert:-)
További ajánlott fórumok:
- Adnátok tippeket hogy tudnék hasról fogyni?
- Fogyáshoz keresek olcsó főtt étel tippeket!
- Stockholmba készülök. Milyen tippeket adnátok?
- Balaton terén jártas emberek, adnátok tippeket?
- Adnátok tippeket, hová vihetném 7 éves gyermekemet sportolni?
- Nagyobb bioboltokokat keresek-nem nagykereskedéseket, adnátok tippeket?